Beşiktaş'ta geçtiğimiz ay bir eğlence mekanında kadınların dövülmesine ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta bulunan ünlü bir eğlence mekanı çıkışında 6 kadın ile çalışanlar arasında çıkan tartışmaya özel güvenlik görevlileri de dahil olmuştu. Darp edildiklerini söyleyen kadınlar suç duyurusunda bulunurken eğlence mekanından yapılan açıklamada olaylara karışan güvenlik görevlisinin işine son verildiği kaydedilmişti. O gün yaşananlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde çalışanlar ile kadınlar arasında arbede yaşandığı görülüyor. Arbede sırasında kadınlarından birinin dövülmesi görüntülere yansıyor. Çalışanlar kadınları zor kullanarak eğlence mekanından çıkarıyor.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • cengiz 19.03.2019 22:04
    rezillik...
  • Kamil 19.03.2019 21:54
    Böyle sarhoşlar mekanına giden insana ne acırım . Allah içkiyi içene de satana da lanet etmişken biz rahmet duası okuyamayız.
  • enes 19.03.2019 21:24
    alkolün dozu kaçınca kapıdakileri uşağın sanarsın
  • Durum Bu 19.03.2019 18:23
    Mekanında çalıştırdığı bir işçinin müşterilerine zarar vermesinden en az çalışan kadar iş yeri sahipleri de sorumlu. Müşteri onların mekanında saldırıya uğruyor ve belki maddi ve manevi tazminat ödeyebilirler. Kendilerini uyanık zannedip işçiyi çıkarınca sorumluluktan kurtulacaklarını zannediyorlarsa ciddi yanılıyorlar. Tabi bu tip mekanların doğası gereği içki var ve içkinin olduğu yerde şeytan insana her çeşit taşkınlık yaptırır. Bunu bildikleri için bu mekanlar bunca bekçiyi de bu yüzden besliyor zaten. Buralarda olay eksik olmaz. Buraya girenler de buna hazırlıklık olacak. Buralar eğlenme değil çığırından çıkma mekanları.
  • izmir-dobracı 19.03.2019 17:49
    bazıları eğlence merkezine gidiyor ama eylenceden çok dayak yiyor dayak görüyor burası nasıl eğlence merkezi anlaşılan biri dayak yiyor diğerleri eyleniyor.
Daha fazla yorum görüntüle