HDP'li Ahmet Türk, "HDP ile ittifak yok" diyen Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Katıldığı bir radyo programında soruları yanıtlayan HDP'li Ahmet Türk, Kılıçdaroğlu ile yaptığı ittifak görüşmesini "Tabi bir yemek değildi. Sabah kahvaltısında bir araya geldik. Arkadaşımızın eski milletvekili o partiden. Böyle bir görüşmenin mümkün olup olmadığını sordu. Ben de niye olmasın dedim. Yani bu teklif bizden gitmedi. Görüşme teklifi. Onlardan geldi.(K.K'dan) Seçmen başında doğru kararlarla, doğru adaylarla gerçekten bu yerel seçimlerde daha başarılı olmanın artık kaçınılmaz olduğunu hepimizin görmesi gerek. Demokrasiyi savunabilecek, demokrasiyi esas alan, demokrasi prensiplerini uygulayabilen ve bunu yürütebilen bazı yerlerde o adaylar, etrafında bütünleşmek gerek. Diye düşünüyorum." sözleriyle açığa çıkardı.

HDP'li Ahmet Türk, kendisine yönetliken "Az önce aktardığınız düşüncelerle paralel miydi? Yani bazı kritik illerde memnuniyetsiz olan seçmenin tamamını kapsayacak CHP de paralel mi yani?" sorusuna da"Evet inanıyorum ki söylediklerimiz biraz etkili olur. Çünkü söylediklerimiz doğru şeylerdi. Yapılması gereken şeylerdi. Sayın Kılıçdaroğlunu biliyorsunuz. Öyle çok açık konuşmaz. " şeklinde yanıt verdi.

"SÖYLEDİKLERİMİ HEP ONAYLADI"

Ahmet Türk, Kılıçdaroğlu ile ittifak görüşmesinde anlaşmaya varıldığına dair de net konuştu. HDP'li Türk, "Kılıçdaroğlu söylediklerimi hep onayladı. Yani yapılması gereken, yürütülmesi gereken politikalar konusunda karşı çıkmadı." dedi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Naib 27.03.2019 13:28
    HDP en iyi ittifak kurabileceği parti ile itttifak kurdu zaten. Kılıçdaroğlu dediğiniz papağan gibi abisi ne derse aynısını söyler...
  • Tgb 26.03.2019 22:56
    Kılıçdaroğlu hani hdple itifak yapanın allah belasını versindiyorsun ya bu açıklamalara nediyeceksin
  • mmt 26.03.2019 22:37
    bunu içerden böyle yapması için çıkaranları dualarla anıyorum.böyle canlı affedilmez ama affedenler suçun kendilerinde olduğunu çıkıp açıklasınlar.
  • Faruk 26.03.2019 22:36
    Kılıçdar oglu hani hedepeyle itifak yapanın allah belasını versindiyorsun ya bu açıklamalara nediyeceksin
  • Burak van 26.03.2019 20:03
    Hani bu adam kanserdi hastaydı ceza evinden çıktı ayıp ayıp
Daha fazla yorum görüntüle