Pendik'te AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamında gönüllü olarak broşür dağıtan bir genç, Meral Akşener'in partisi İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş'ın alaycı tavrına ve provokatif sorularına maruz kaldı.
İP'li kadın kapısına gelen genci küçük düşürmeye çalıştığı anları videoya kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.

AŞAĞILAMAYA ÇALIŞTI

Önce gençten broşür alan İP'li Koraş, "Sen andımızı biliyor musun? Oku bakayım andımızı. Seni sorguya çekiyorum" sözleriyle taciz etti. İP'li Koraş'ın "Bitti mi çaylarınız, makarnalarınız" gibi kışkırtıcı sorularını olgunlukla karşılayan gencin tavrı dikkat çekti. Kışkırtıcı sorularını saygısını bozmadan yanıtlayan genç provokasyona gelmeyerek o anları kaydeden Koraş'ın tüm kirli planını bozdu. 

GENCİN TAVRI DİKKAT ÇEKTİ

Genç yine saygıda ve efendilikte ödün vermezken, Mine Koraş "Seni videoya çekiyorum. Ne mezunusun? Sorusuna bile aynı efendilikle cevap veren genç ‘iyi günler abla’ diyerek bu aşağılık provokasyonu bu şahsın yüzüne çarptı.
 
İP'Lİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Koraş'ın İP Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu ortaya çıktı.

Yaptığı paylaşımın altına gelen yorumlara cevap veren Koraş, "Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa, bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi" sözleriyle bir skandala daha imza attı.

UTANMADAN YAPTIĞIYLA ÖVÜNDÜ

Mine Koraş, "Taşı attığın yerden ses geliyorsa doğru yere atmışsın demektir ama sen boyunca kaya atmayı tercih ettim." dedi.

Yorumlar 234 Yorum Var
  • Sukru 30.03.2019 16:05
    Senden olsa olsa başka şey olurda Türk milliyetçisi olmaz önce sen insanlara tepeden bakmıycan yerin yüksek olsa bile sonra sen ne olduğuna karar verir sin milli olmadığın kesin.
  • Hakikat 30.03.2019 11:34
    Andımızı biliyon mu ben Türk milliyetçisiyim öyle mi ulan bu nasıl milliyetçilik ki devleti bölenlerin safındasın ahmaklık budur çocuk çalışıyom diyor o hala sen git bi yerde çalış diyor karşı tarafa antenleri o kadar kapalı ki o anda bende sizdenim abla dese o hala hakarete devam edecek saflığını milliyetçilik maskesiyle saklamaya çalışmış
  • Mustafa 30.03.2019 00:27
    Andımızda" Küçüklerimi korumak" diye bölüm vardı.Bunlarda nerde küçüklerin korumak.. Nasibiniz yoksa." Kul mütü bı gayziküm."
  • levent 30.03.2019 00:07
    Senin allah belani versin diyecek baska sözüm yok lanet olasi seni
  • Tkyrkyyldz 30.03.2019 00:03
    Turk milliyetcisiymis !! Sen musluman Turk cocuguna davranisinla daha Cok derici alman yada ukala kendini begenmis amerikan milliyetcisine benziyorsun ...
Daha fazla yorum görüntüle