Rıdvan Dilmen'den flaş bir iddia geldi. Rıdvan Dilmen, Yıldırım Demirören'in sürpriz bir kararla yeniden başkanlığa aday olabileceğini dile getirdi.

"YILDIRIM DEMİRÖREN YENİDEN ADAY OLABİLİR"

Rıdvan Dilmen, NTV'deki "%100 Futbol" adlı programda "Başkanlık için Nihat Özdemir Bey gündemde. Bir çalışması olduğu söyleniyor. Ancak insanlar yanlış anlamasın, benim şahsi bir yorumum var, bu benim hislerim. Yıldırım Demirören Bey uzun süre Beşiktaş başkanlığı yaptı. Çok uzun süre de TFF başkanlığı yaptı. iddaa ihalesinden vazgeçip, 'TFF başkanlığına yeniden adayım' derse benim için şaşırtıcı olmaz." dedi.

"FUTBOL BAŞKA BİR ŞEY, GERİ DÖNEBİLİR"

Açıklamalarına devam eden Rıdvan Dilmen, "İstifa etmeden önce Yıldırım Bey'in çok eski arkadaşı olan Kaya Çilingiroğlu, bırakmasının sürpriz olacağını söylüyordu. Bana da sürpriz oldu. Yıldırım Bey iddaa ve TFF'nin beraber olmayacağını biliyordu ve istifa etti. 1 Haziran'a kadar çok uzun süre var. Öyle bir şey ki, herkes için geçerli, benim için de geçerli, böyle bir koltuğu bırakmak kolay değil. Futbol başka bir sevdadır, bırakırsa üzülebilir. Bu uçuk bir şey belki ama benim kişisel fikrim." diye konuştu.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Vatan evladı 07.04.2019 22:09
    Defolun futbolun yüz karaları
  • Şehzade 07.04.2019 18:22
    Acaba nabızmı yoklanıyor.? Bunu düşünmek bile skansaldır.
  • Ali 07.04.2019 18:15
    Allah korusun
  • türk 07.04.2019 16:42
    ben de Rıdvan Dilmenle aynı görüşteyim. itibar edilen bir konumu bırakıp gitmek hiç de akıllıca olmadı demirören için. ama tabi onun zamanı da geçti, yüzü eskidi bu da bir gerçek. giderken arkasından müthiş bir gelir unsurunu da aldı gitti.
  • Murat 07.04.2019 14:07
    Yıldırım Demirörenin Türk futboluna ne faydası oldu.Altınordunun başkanı olsun federasyon başkanı
Daha fazla yorum görüntüle