Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Mansur Yavaş başkanlığında gerçekleşen ilk toplantıda gerginlik yaşandı.

Yavaş'ın dün yapılan ilk toplantının tutanağını belediye meclis üyelerinin onayına sunması üzerine, AK Parti Grup Başkanvekili Mümin Altunışık söz aldı.

Altunışık, AK Parti ve MHP gruplarının, "belediye şirketlerinin şeffaf yönetilmesi ve denetlemesine" ilişkin verdikleri teklifin oylanmadan reddedildiği gerekçesiyle tutanağın oylanmasına karşı çıktı.

Yavaş'ın dünkü konuşmasında "birlik ve beraberlikten" söz ettiğini anımsatan Altunışık, tekliflerinin oylanmamasının "görevi kötüye kullanmaya" gireceğini söyledi.

Mansur Yavaş da tutanakta maddi bir hata varsa düzeltebileceklerini belirterek, "Siz şöyle bir önerge de verebilirsiniz, 'Bundan sonra Mansur Yavaş idare etmesin çoğunluk var" dedi.

AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinden itirazların yükselmesi üzerine Yavaş, toplantıya ara verdi.

Yavaş, salondan ayrılırken bazı belediye meclis üyeleri arasında tartışma ve arbede yaşandı.

Yorumlar 86 Yorum Var
  • cemalettin 15.04.2019 21:58
    ölümüne mansur başkan
  • HarunG 15.04.2019 14:31
    Ey Ankara - iste sectiginiz baskan, mayfa lideri gibi bir tip. hayrini gorun simdi hadi bakalim. izmirlesirseniz gorursunuz..
  • Dervaz 15.04.2019 14:04
    Ankara nın neyi eksikti hangi hizmeti alamadınız da bu tescilli sahte çek senetciye oy verdiniz artık 4.5 yıl hizmeti unutun bü arada hdp lilere dhkpç lilere diyet borcu olarak ise alir sizde öylece bakarsınız hangi chp belediyesi çalışıyorsa bü zihniyete oyverdiniz mustahaksiniz
  • Şaşırmadım 15.04.2019 13:59
    Sırtlarını HDPKK ya dayadılar ya ona güveniyorlar. Eyy ahmaklar bu it sürüleri devletin bir yumruğuyla ezilir sonrasını siz düşünün.
  • erd 15.04.2019 13:34
    şimdiden geri vitese taktık
Daha fazla yorum görüntüle