Karaman’da yaşlı bir adamın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

Kaza, dün sabah saat 05.50 sıralarında Tahsin Ünal Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Avcı’ya (87), hızla gelen 70 AAC 831 plakalı otomobil çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle savrularak yolun ortasına düşen yaşlı adamın yardımına ise ilk olarak, çarpan otomobilin sürücüsü ve yanındaki arkadaşları koşuyor. Görüntülerde panik halinde oldukları gözlenen sürücü ve arkadaşları hemen cep telefonuyla sağlık ekibinden yardım istiyor. Ambulansın gelmesiyle birlikte sürücü ve arkadaşları otomobili kaza yerinde bırakarak yaya olarak olay yerinden ayrılıyor. 

“Polis, kimliğini tespit ettiği sürücüyü yakalandı” 

Polis, kazadan sonra olay yerinden yaya olarak ayrılan otomobil sürücüsünün kimliğini tespit edebilmek için çalışma başlattı. Yapılan çalışma neticesinde sürücünün D.S.Y. (29), olduğunu belirleyen polis şahsı, yakalayarak gözaltına aldı. Sürücünün çarptığı yaşlı adamın yardımına koşması ve daha sonra haber verdiği sağlık ekibinin gelmesinin ardından olay yerinden arkadaşlarıyla birlikte yaya olarak ayrılmasının sebebi ise öğrenilemedi. 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • yener 18.04.2019 17:49
    Hala nefes alıp vermeye devam eden bahtiyar yorumcu arkadaşlar. Yaya 8 saniye önce karşıya geçmek için yola girmiş. Kaldırımdan yola atlamamış, adam yolda zaten. Yayanın son andaki hareketinden arabanın önüne atlamış diyemezsin. Yolda yaya varken o kesime hiçbir şey yokmuş gibi arabanı süremizsin. Ben hızlıca kenardan geçeyim amca sonra geçer diyemezsin. Frene bile çarpışma anında basmış. Sürücü yüzde yüz suçlu. Taksirle adam öldürmek. Allah cezasını verecektir. Hukuk ta adaleti yerine getirmeli.
  • özkan 18.04.2019 17:31
    Şoförün suçu yok, adam intihar etti vs yazanlar insaf yahuuuu. Ne olursa olsun yayaya yol vereceksin diye kanun yok mu. Adamın karşıya geçtiği belli. Yavaş gitse yayayı görünce adama bir şey olmazdı.
  • Hızlı Gonzales 18.04.2019 17:19
    Araç hiç fren yapmıyor
  • Ercüment Yardım 18.04.2019 16:52
    Trafikdeki en önemli hatayı sürücü yapmıştır.Adamın önüne atlayacağı hesabını yapmamış,yani tedbirsiz davranmıştır.Birinci kusurlu sürücüdür.Köpek çıkmış olsa idi vurması mı gerekirdi?Yada akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan atlasa yola...Tabiki amcanın ölümü takdirdir.
  • ali celik 18.04.2019 16:43
    yaya hatalı kimse sürücü hzlı olabilir ama adam iki defa bakarak adeta otomobilin üstüne koşarak gidiyor sürücü nün de hayatını karartıyor biraz dikkat yaya suclu yüzde yüz ama kamera görüntüsü olmasaydı
Daha fazla yorum görüntüle