Habertürk TV'de Eren Eğilmez'in sunduğu 'Gerçek Fikri Ne' programında konuşan Hasan Basri Yalçın, Ekrem İmamoğlu'nun İBB'deki veritabanını kopyalama girişimi hakkında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

ÖZEL SEKTÖR DAHİ BÖYLE BİR ŞEYE MÜSADE ETMEZ

Veriyi incelemenin başka bir şey, kopyalamanın ise bambaşka bir şey olduğunu vurgulayan Yalçın, özel sektördeki kurumların dahi, yeni gelen genel müdürlere böyle bir şey için asla müsade etmeyeceğini belirtti.

15 TEMMUZ'DA İLK ORAYI TALAN ETMEK İSTEDİLER

Hasan Basri Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önemine değinerek, 15 Temmuz'da darbecilerin en çok kanı döktüğü yerin Saraçhane olduğunu, içeri girdiklerinde de ilk talan etmek istediklerin yerin de veritabanı olduğunu söyledi.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Galip 11.05.2019 17:05
    Bİr insanın daha koltuğuna oturmadan İstanbul gibi bir dünya şehrinin gizli bilgilerini kopyalatması tam bir ajan faaliyetidir.Başkada bir şey değildir.Ama ne acı ki bu ihaneti halkın seçtiği adam yapıyor ve millet bu adama oy veriyor. Artık bu olay milli güvenlik meselesidir ve devlet İmamoğlunun aldığı nefesi bile takip etmeli ayni zamanda BB meclisinde bulunan vatansever üyeler çok ama çok dikkatli olmalı
  • Mehmetçik 07.05.2019 00:08
    Bunu yapan birine bu halk nasıl oy veriyor ya anlamak mümkün değil. Bunu sandığa gömmek lazım. Vatanını azıcık seven buna oy vermez, veremez. Ne solcu ne sağcı. Allah akıl fikir versin. Kör etmesin.
  • Duzgun Cozum 21.04.2019 21:55
    Bu veri kopyalama saniyorum *back up* ile karistirildi.
  • Elrem 21.04.2019 21:38
    Hey İmamoğlu dün geldin ilk işin veri tabanını kopyalamak oldu hangi güçlere çalışıyorsun bu CHP basa geçse vay ülkenin haline
  • Vatann sever 21.04.2019 21:06
    Kayyuuuuımmmm
Daha fazla yorum görüntüle