İçişleri Bakanı Süleyman Soylu basın mensuplarına yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanvekili'nin eski Meclis Başkanı'nın geçmiş olsun telefonunda kendisini tehdit ettiğini söyledi.

"ÇOCUKLARIMA, EŞİME KÜFÜRLER EDİLDİ"

Genel başkan yardımcılarının yardımcıları, CHP genel merkezi önünde mitinge davet etmek, sürekli şahsımı hedef göstermesi, meseleyi organize eylem gibi anlatıp buradan siyasi rant çıkartmaya çalışmaları, sosyal medya üzerinden şahsıma, aileme ve çocuklarıma, eşime hakaretler ve küfürler yağdırmaları; genel merkeze topladıkları insanlara şahsıma küfürler ve hakaretler ettirmeleri, bu meseleyi değerlendirirken hangi anlayışta olduklarını açıkça göstermektedir.

"CHP GENEL BAŞKANVEKİLİ: SİZİ YOK EDECEĞİZ"

Dün akşam eski bir Meclis başkan vekilimiz, 'geçmiş olsun' diye arıyor. Şahsıma ait ağza alınmayacak küfürleri, o meclis başkanımıza yönelik o edepten yoksun mevcut grup başkan vekili ortaya koyuyor ve bizi yok edeceğini, tehditlerle beraber değerlendiriyor.

Sayın Kılıçdaroğlu, meseleyi İçişleri Bakanına yıkacağına, bu olayın nedenini ortaklık yaptığı siyasi ortaklarına bir kez daha sormalıdır.

"HDP İLE ORTAKLIK YAPAN SİZSİNİZ"

Bu ortaklıklar milletin gözü önünde gerçekleşmiştir. HDP ile ortaklık yapıp, daha sonra çıkan olayları İçişleri Bakanına yıkmak, tam anlamıyla seçim döneminde aldığı tutumda hafıza kaybıdır.

Bizim seçimlerde de şimdi de söylediğimiz açık ve nettir. Herkes PKK terörü karşısında tarafını almak durumundadır. İkircikli tutumlar millet tarafından kayıt altına alınmaktadır. Milletimizin hafızası da çok güçlüdür.

Türkiye'nin terörle mücadelesi devam edecek. Geri adım atmamız da mümkün değildir. Hiç kimse PKK terör örgütünün siyasikolu HDP ile yaptığı ortaklığı, meşrulaştırdığını, bu olay üzerinden saldırarak PKK terör örgütüne alan açtığını, toplumun bu ilişkiyi unuttuğunu sandığını düşünmemelidir.

"PSİKOLOJİK İKLİME TESLİM OLMAYIZ"

Oluşturulmaya çalışılan kurgu bellidir. Seçim dönemindeki işbirliğinin tartışılması önlenmek istemektedir.

HDP, PKK ile arasına duvar örmemiştir. Reddetmemiştir. Seçim öncesinde ve sonrasında keskin söylem ve eylemlerine devam etmektedir. Bu psikolojik iklime de, bu iklimi oluşturmak isteyenlere de teslim olmayız.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • oflaz 26.04.2019 02:23
    memlekettekı bu kadar soysuza bir soylu yeter
  • ahmetahmet 25.04.2019 10:53
    bakanım sizlikle doğru yoldan şaşmayın bırakaında çakallar ac kalmış havlasınlar onlardan bir şey çıkmaz yeterki aklı selim sakin bir şekilde doğruları yapın bu çakalar beyinleri bir başkaları tarafından kulanıyorlar beyinlerine sahip çıkamıyorlar
  • ismail 24.04.2019 09:44
    Maalesef Süleyman Soylu yu bitime operasyonu başlamış. Sen Asil ve Soylu ol bu halk senin arkanda değil yanında..
  • Misafir 23.04.2019 21:08
    Kötü söz sahibinindir Allah yar ve yardımcınız olsun. Sabrınızı ziyade eylesin
  • Kenan 23.04.2019 11:03
    Kilicdaroglunun yaptıgi katilin olay yerine ikinci kez gelmesi gibiydi ve halk gerekli dersi verdi
Daha fazla yorum görüntüle