Sri Lanka'da Pazar günü Hristiyanlar için kutsal Paskalya ayinlerinin düzenlendiği Kochchikade kentindeki St. Anthony's, Katana'daki St. Sebastian ve Batticaloa'daki Meryem Ana kiliseleri ile başkent Kolombo'daki beş yıldızlı Shangri-La, Cinnamon Grand ve Kingsbury otellerine bombalı saldırılar gerçekleştirilmişti.

İKİ SALDIRGANIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI

Katana'daki St. Sebastian kilisesine gerçekleştirilen intihar saldırısının görüntüleri ortaya çıktı. Saldırganın rahat tavırlar içinde kiliseye girdiği görülüyor

Sri Lanka medyasında yayınlanan başka bir görüntüde ise, diğer bir saldırganın sırtında çantasıyla sokakta yürüdüğü ortaya çıktı.

ÖLÜ SAYISI 310'A YÜKSELDİ

Sri Lanka DailyMirror'ın, Polis Medya Sözcüsü Ruwan Gunasekara'nın açıklamalarına dayandırarak verdiği habere göre, Pazar günkü Paskalya törenleri sırasında kilise ve otellere yönelik düzenlenen bombalı terör saldırılarında ölenlerin sayısı arttı. Sözcü Gunasekara, saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısının 290'dan 310'a yükseldiğini kaydetti.

40'A YAKIN ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Saldırıların ardından yapılan operasyonların devam ettiğini aktaran Gunasekara, şu ana kadar 40'a yakın şüphelinin yakalandığını açıkladı. Gunasekara, gözaltına alınan kişilerin tamamının Sri Lankalı olduğunu belirtti.

Yorumlar 18 Yorum Var
  • Zit 23.04.2019 22:15
    Biyerde patlat arka Plan işlesin he vay vay; bunlar kendi adamlarını öldürmeden çekinmesler tahri’de , Kilise ve yahudilerde hep’de olmuş Yazık ki maksat planı otursun her bi yolda kendi evlatlarında ateşe atarlar parabaronlar
  • Misafir 23.04.2019 21:11
    Bu da kesin Müslümanların üzerine kalır bakın da Gürün
  • Adana 23.04.2019 20:24
    Yeni zellanda cami katliamı ve sonra klişe katliamı. Dünya da karanlık bir cemiyet bu yüzyılı dizayn etmek için çok acımasızca işler yapıyor?
  • granit 23.04.2019 20:05
    Arka planda azmettirici israil var. Daeşi kimin yetiştirdiği suriyede belli oldu.
  • Emrah 23.04.2019 19:22
    Neden ibadet edenler?
Daha fazla yorum görüntüle