Brezilya'da eyaletler arası yolculuk yapan sürücüler geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir olayla karşılaştı. Porto Velho şehri yakınlarında yoldan geçen yılan görenleri şaşırttı. Yolda 3 metrelik anakonda yılanını görenler o anları kameraya aldı.

Brezilya'nın Porto Velho kentinin yakınlarındaki bir yoldan geçen sürücüler geçtiğimiz günlerde ilginç bir olayla karşılaştı. Eyaletler arası otoyoldan geçen sürücüler yolda 3 metrelik anakonda yılanıyla karşılaştı. Yılanın güvenle geçebilmesi için arabalarından inip yardıma koşan sürücüler o anları kayıt altına aldı.

Eşiyle birlikte yoldan geçen Italo Nascimento Fernandes "Arabayı durdurup çıkmaya karar verdik. Daha önce otoyoldan yılanların geçtiğini görmüştüm. Arabaların yılan gördüklerinde bekleyebilmesi için hiçbir işaret yoktu" dedi. Fernandes, ardından pek çok sürücünün arabalarını durdurup yılana yardım ettiğini ifade etti.

Anakonda yılanı caddenin diğer tarafına güvenli bir şekilde geçmeyi başarırken Brezilyalı yayın kuruluşu G1 Globo, hikayeyi haber yaptı.

Haberde konuşan biyolog Flavio Terassani yılanın tahmini olarak 10 yaşında olduğunu söyledi.

Yiyecek ve barınak ararken yoldan saptığını belirten biyolog, her ne kadar korkutucu görünse de yılanın zehirsiz olduğunu ekledi.

Terassani bununla birlikte, tehdit altında hissettiklerinde saldırabileceği için insanların hayvanlara yaklaşırken dikkatli olması gerektiği konusunda uyardı.

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ebru 01.06.2021 14:44
    Kimsye zarar vermemiş allahtan
  • RUHİ 01.05.2019 15:27
    Batının hayvanlara olan tutkusu tamamen şekil değişikliğinden dolayıdır. Dünyanın dengesini bozan BATI dan başkası değildir. Hayvanları katleden, iklim değişikliğine sebebiyet veren, insanları katleden onlardır. Amerika yerlileri Avusturalya Aborjinleri ve Afrikalı insanlarını katleden yine BATI dır. Geçmişten bu yana milyonlarca insanın ölmesine sebebiyet veren savaşları BATI çıkarmıştır. Yani kısacası BATI dünyadan elini çekmedikçe canlılar rahat etmeyecektir.
  • bülent 29.04.2019 00:23
    Yılanlar insanlardan daha zararsız canlılardır
  • nusri 28.04.2019 20:02
    İnsana her türlü vahşeti sergileyen batının vahşi hayvanlara karşı merhameti..
  • abubekr 27.04.2019 23:38
    bizde olsa sevap diye öldürürlerdi. Bir vuruşta 100 sevap iki vuruşta 50, üç vuruşta 25
Daha fazla yorum görüntüle