Bingöl'de derede hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin son anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde şakalaşan kızların bir anda suya kapıldığı ve arkadaşlarının çığlık atarak yardım istediği yer alıyor.

Olay, bugün merkez Bahçelievler ile Karşıyaka Mahallesinin kesiştiği bölgede Aşağı Çarşı mevkiinde bulunan Çapakçur Deresi'ndeki köprü altında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Elif Yılmaz ve Hatun Barca dere kenarında arkadaşları ile oynamaya başladı. Şakalaşan arkadaşlar dengelerini kaybedip suya duştu. Sudan çıkamayan iki kızı fark eden arkadaşları yardım istedi.

Bunun üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye, UMKE, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Dereye giren itfaiye ekipleri halatlar yardımı ile 2 kızın cansız bedenini çıkardı. Ardından ambulansa alınan Yılmaz ve Barca'nın cansız bedeni Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZLARIN SON ANLARI KAMERADA

Öte yandan kızların dere kenarında oynarken son anlarına ait görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde kızlar şakalaşırken bir anda suya kapılıyor, bu sırada ikisi de sudan çıkamıyor. Diğer arkadaşları ise çığlık atarak yardım istiyor.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • EMİR 08.07.2019 19:21
    bence yapılmaması gereken bişey :( allah rahmet eylesin ,
  • mehmet 11.05.2019 11:04
    gerçekten çok üzücü..videoyu tekrar tekrar izledim,nasıl olur böyle birşey diye,özellikle de 18-20 saniye arasın defalarca izledim...kızlar bir yandan şakalışıyorlar ama bir yandan da ne olduğunu farkına varmaya çalışıyorlar gibiydi sanki..azgın suların içine düşmüşlerdi ve bunun farkına varmış ve kurtulmaya çalışıyor gibiydiler.büyük ihitmalle bulundukları kısım kayganlaşmış olmalı,ayağa kalkmak istediklerinde ayakları kayıyor gibiydiler sanki..akıp giden hele de azgın gibi akıp giden sularda şaka yapılmaya gelinmiyor..Allah rahmet eylesin ikisine de..
  • Neco 11.05.2019 01:18
    Şakalaşırken sanki işi, kavgaya çevirmişler. Allah rahmet etsin. Husumet varmi arastirilsin
  • HATTİLİ ALP 10.05.2019 21:41
    Bu kadar hızlı akan ve dibi gorunmeyen bir suda şakalaşmak tam bir çılgınlık. Allah rahmet eylesin... Çok üzücü
  • Zeynep 10.05.2019 14:14
    Allah rahmet eylesin. Mekanlari cennet olsun insallah.
Daha fazla yorum görüntüle