Başakşehir'de sitenin istinat duvarının çökme anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde duvarın bir anda yerle bir olduğu ve çökme sırasında yoldan geçen bir aracın duvarın altında kaldığı anlar yer alıyor. Çökmenin ardından olay yerini toz bulutu kaplıyor.

Başakşehir Kayabaşı Mahallesi'ndeki Bahçeşehir Sitesi'nin istinat duvarı saat 17.45 sıralarında çöktü. Duvarın çökme anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde duvarın bir anda yerle bir olduğu anlar yer alıyor. Bu sırada yoldan geçen seyir halindeki araçta duvarın altında kalıyor. Çökmenin ardından olay yerini toz bulutu kaplıyor.

Yıkılan duvarın altında kalan araçtaki 1 kişi ölürken 1 kişi de yaralı kurtarıldı.

Yorumlar 25 Yorum Var
  • NİGDE 15.05.2019 11:08
    Bu işle ilgilenen devletin mühendisleri okusun .Türkiyede duvar kaymasını bilmiyorlar perde duvar ayrıdır DİK KAYILIR istinat duvarı ayrı istinat duvarları toprak tarafına yaslanmalı dercesi duruma göre degişir olay bu arkadaşları biraz dikkat edilse bu vakalar olmaz. işin kötüsü benin tahminin kadarıyla daha binlerce böyle hatalı duvarlar var düzetilmesi gerekiyor Allah rahmet eylesin
  • AtomKarınca 15.05.2019 10:51
    İpini koparan Mütahit olursa olaçağı o! O duvarın yıkılması normal değil. Derhal sorumlular bulunup hapise atılmalı. Açırsanız önünü alamazsınız. Birde o kişiler daha ne kadar daha istinad duvarı daha yaptı aceba!
  • ser 15.05.2019 10:43
    allaha amanet yasiyoruz kim yapmisa iceri atin mal varligina el koyun
  • şakir altın 15.05.2019 10:20
    Duvarın arkasına drenaj yapılmadığından yıkılmıştır. Ya yapılmamış yada yapıldıktan sonra çalışması bozulmuştur drenajın
  • Ajan bahçetepe 15.05.2019 10:08
    Haberlererde bahçetepe istinat duvarı diye yayınlamışlar.coken duvar Bulvar istanbul duvarıdır.cokmeden önce ,duvarın üstün deki yolda çatlaklar oluşmuş ,site yönetime haber verilmiş ama hiç bir tedbir almamış.bununla ilgili video görüntüler var.
Daha fazla yorum görüntüle