Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde minibüs şoförleriyle üniversite öğrencileri arasında ücret verilmediği iddiasıyla çıkan kavga güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Adapazarı Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile Camili- Adapazarı hattında sefer yapan minibüs şoförü Muhammed A. arasında ücret verilmediği gerekçesiyle tartışma yaşandı.
Tartışmanın büyümesi üzerine iki üniversite öğrencisi ile Muhammed A. ve şoför arkadaşları arasında okulun önünde kavga çıktı. Okulun güvenlik görevlileri ve diğer öğrencilerin müdahalesiyle kavga sonlandırıldı. 

Yaralanan öğrenciler ve minibüs şoförleri, emniyete giderek şikayetçi oldu. 
Olayın ardından okulun yakınındaki durakta bir araya gelen üniversite öğrencileri, minibüse binmeme eylemi yaptı. 

Okul ve minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şoförle üniversite öğrencilerinin okulun önüne kadar tartışması, diğer minibüs şoförlerinin kavgaya müdahil olması ve güvenlik görevlilerinin kavgayı sonlandırmaya çalışması yer alıyor. 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • 2121 20.05.2019 09:52
    minibüs lerin koltukları neden yan bu araçlar özelmi muayeneden nasıl gecer trafik denetleme bu koltuklara nasıl göz yumar bir bayan yaşlı cocuk araç hareket ettıgınde nasıl tutunacak. ip ucunu gevşettınızmı böyle cahil olaylar meydana gelir.
  • Can 18.05.2019 00:28
    Güvenlikçi üniversite sınırları içindeki olaylara müdahale edebilir , yani anlayacağınız , güvenlikçilerin de seyretmesi normal ...
  • muşlu. 16.05.2019 23:42
    o güvenlikçiler ne iş yapar merak ettim süs diye mi oraya birakilir sonuçta orda dövülenler öğrenci.
  • cenk 16.05.2019 20:52
    cocuklar temiz dovmus soforleri
  • Ayhan 16.05.2019 19:10
    Şöför yevmiyeci hesap vereceği mal sahibi var gençler öğrenci belki harçlığı bile yok itidal
Daha fazla yorum görüntüle