İzmir'in Konak ilçesinde Suriyeli kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çaldıkları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı, hırsızlık anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Basmane Polis Merkezi Amirliğine başvuran Suriyeli V.E.C (40), 1279 Sokak'taki bakkalın  önünde oturduğu sırada yanına yaklaşan iki gençten birinin elindeki telefonu alarak kaçtığını ifade ederek şikayetçi oldu.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmada, güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalleri tespit edilen şüphelilerin A.O (20) ve H.O (25) oldukları belirlendi.

Zanlıların kaldığı otele operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri çalıntı cep telefonuyla birlikte yakaladı. 

Cep telefonu sahibine teslim edildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan A.O ve H.O. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Melih 18.05.2019 01:16
    6 ay hapishane de tahsil görüp çıkarlar
  • tunctunc 18.05.2019 00:22
    bu ve benzer olaylarda özelikle tv..asla yeterli haber vermiyor ve bu tür olaylari yapmak isteyenlerin kafasida caydirici bir resim veya dur canlanmiyor. tarafindan caydirici olcak bir resim yok kafalarinda..Trafok olaylarida aynen öyle..mesela kirmizi isikda gecen yayalara yol vermeyip carpanlara bu benzer olaylarda asla asla para cezasi degil derhal ehliyetleri en az bir sene alinmali.bakin bakalim bir daha yaparlarmi..TIPKI ALMANYADAKI GIBI:
  • ekrem 17.05.2019 18:40
    .Halbuki tertemiz oruclarini tutsalar ,hem böyle bir zulum yapmazlar hemde ahiret icin bir gayretin icinde de olurlardi.o sahislarin Ellerinin kesilmesi onlar icin hayattir.Bircoklari onlari oracikta öldürür bile.
  • mehmet57 17.05.2019 17:13
    kesin ellerini gitsin allahın hükmü neyse o uygulansın bak bakalım kimse adam öldürebiliyomu hırsızlık zina yapabiliyomu
  • Gurbetci AK-BOZ KURT 17.05.2019 17:09
    Bir adim ileri gidilsin. Zanlilarin kaldigi yere giren cikanlar takibe alinsin ve bu sistem Turkiyemiz genelinde yapilsin ortada hicbir suc orgutu kalmaz.
Daha fazla yorum görüntüle