Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yolda yürürken başına tuğla düşen 19 yaşındaki kız yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

Edinilen bilgiye göre, olay, geçtiğimiz 22 Mart tarihinde Çamlaraltı Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. Kız arkadaşıyla kaldırımda yürüyen 19 yaşındaki Büşra Yaşar’ın başına, inşaat çalışmalarının sürdüğü 4 katlı bir binanın çatısından tuğla düştü. Bir anda yere yığılan genç kızın yardımına çevredekiler koştu.

Yerde baygın vaziyette bekleyen Büşra Yaşar, yol üzerinden geçen bir minibüs sürücüsü tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Çatıda çalışma yaptığı iddia edilen Afgan uyruklu şahıs polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Büşra Yaşar'ın hastanede yapılan kontrollerde hayati öneme sahip olmayan omurlarında iki kırığın olduğu ve kısa süreli bir travma yaşadığı beliritldi. Hastanede bir gün kalan Yaşar'ın daha sonra taburcu edildiği kaydedildi. 

19 yaşındaki kızın başına tuğla düşme anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Büşra Yaşar'ın yürüdüğü sırada başına tuğlanın düşmesi ve yardımına çevredekilerin koşması yer alıyor. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • KanuniTR 20.05.2019 04:25
    Kanunlar var densin diye, denetimler de yapıyoruz danilabilsin diye olduğu sürece bunların sonu gelmez... Kanunu ve denetimi tam yapmayan bir ülke nasıl pozitif bir ivme kazanabilir. Reisimiz bu konulara da el atsa çok iyi olur...
  • Nuran 20.05.2019 01:23
    Nurcan yavrumuza nasil kiydilar allah sabir versin ailesine insallah yakalanir idam edilir
  • Burasi 19.05.2019 18:56
    Türkiye. Burda herseyi dosdogru yapsan bile böyle seyler olur.
  • Cevdet 19.05.2019 18:07
    Sayet bu olay Amerikada olsaydi O insaat sirketi batardi basina tugla dusen kizda aldigi tazminatla zengin olurdu
  • RUHİ 19.05.2019 17:24
    Yahu çalışılan yeri neden kapatmazlar arkadaş. Yazık değil mi kızcağızı canından etmemesi tek sevindirici durum.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek