CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, YSK'nin gerekçeli kararını açıklamasının ardından açıklamalarda bulundu. Faik Öztrak, YSK'nın hukuki kararını yok sayarak skandal ifadeler kullandı.

YSK'nin açıkladığı kararın tamamını okumaya gerek olmadığını, Başkan Sadi Güven'in gerekçesinin son cümlelerine bakmanın yeterli olduğunu aktaran Öztrak, "Güven diyor ki 'burada sonucu etkileyecek hiçbir şey yoktur.' Bir tek tespit yoktur' diyor. Şimde ben de buradan soruyorum, bu karara imza atan YSK üyeleri nasıl evlatlarının yüzüne bakacaklardır. Türkiye çok büyük bir haksızlıkla karşı karşıyadır. Bugünlerde çok sık 'aynı gemideyiz' lafları tekrarlanıyor. Aynı gemide olabiliriz ama kaptan köşkünde oturanlar, bu ülkenin gemisini demokrasi rotasından saptırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bizim de milletimizin de görevi, kendi iradesinden, demokrasinin rotasından bu ülkenin sapmaması için elinden geleni yapacak olmasıdır. Bu karar bir kez daha Ekrem İmamoğlu’nun 16 milyon İstanbullunun belediye başkanı olduğunu ortaya koymuştur. Bu seçimlerde 16 milyon İstanbullu ellerine vicdanına koyacak, oy kullanacak aile fertlerine gerekeni söyleyecektir." şeklinde konuştu.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Www 23.05.2019 23:00
    Yav he he. Sizin ne olduğunuz belli. Açıklamaya gerek yok demokrasi diye diye harap oldunuz. Başörtüsü yasağı takke sarık yasağı tekke zaviye yasağı kanunlarında demokrasi mi vardı. Sizin donemde oldu bütün bunlar. Diktatörlük değil de nedir. Ama şuan asıl özgürlük ve demokrasi var. Cumhuriyetin ne manaya geldiğini yeni yeni anladık ak parti sayesinde.
  • kepekcioğlu. 23.05.2019 10:12
    Zavallı Darbe sevici vekil müsveddesi demokrasiden bahsediyor. Yüzsüz olduğun kadar haysiyet yoksunu illegal tip.
  • mahir 23.05.2019 10:10
    yavuz hırsız imamoğlu yalanını üçkağıdını bastırma anlamamamızlıktan gelme mağduru oynamayın halkı aptal sanıyorsunuz
  • alp 23.05.2019 10:06
    utanmazlar...
  • hüsnücan 23.05.2019 09:56
    Okursan adam değilsin. Sanırım utancından okuyamıyor. Çünkü yapılmasına müsaade ettikleri hatta bizatihi planladıkları sandık hileleri yüzünüze yüzünüze vurulmuş.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek