Haber7 köşe yazarı Esra Elönü, CHP İstanbul adayının ekranlardaki yalan sözleri ve üslubunu eleştirdi. "Dağdakiler için mangal yelpazesi olabilen, Pensilvanya için peçete kıvamına gelebilen o naif şey , bir anda tavlayı yeni kapatmış fosforlu Cevriye gibi kafa sallayarak “ Adam yerine koymadım” diyebiliyor." diyen Elönü'nün gerçekleri ortaya koyan o yazısı:

CHP İstanbul adayının Yunan gazetesinin atmış olduğu manşete tepkisiz kalıp Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'ya sarf ettiği sözler ve gizlemeye çalıştığı üslubuna Haber7 yazarı Esra Elönü, kaleme aldığı yazısıyla tepki gösterdi

İşte Esra Elönü'nün "Adam yerine, koyun; seçim yerine, oyun!" başlıklı yazısının tamamı:

Ben bir adam görmedim siz gördünüz mü?

Ben, daha çok dağda insanlığına ot tıkanmış, bağda sırtından tutularak jip bagajına hızla istiflenen, Fetö’nün salladığı kanlı parmağa kafa, hendek kazmalarına kuyruk sallayan animasyon bir koyun görüyorum.

Ben bir seçim görmedim siz gördünüz mü?

 

Bir adet kılıf, bir adet çok çalınmış İstanbul, bir adet kukla, bin adet abartma tozu gördüm.

 Kuklayı pembeleşinceye kadar cıvık sevgi böcüğüyle yoğurduğunuzda ortaya çıkan kısa süreli oluşuma başkan hariç her şeyi söyleyebilirim.

Dağdakiler için mangal yelpazesi olabilen, Pensilvanya için peçete kıvamına gelebilen o naif şey , bir anda tavlayı yeni kapatmış fosforlu Cevriye gibi kafa sallayarak “ Adam yerine koymadım” diyebiliyor.

Aaaa sonra bir de ne görüyoruz o uçaktan türbülansa düşmüş, o cüzdan yağlamaktan gıcırdayan omurgasını duymayan Sıvışay, ilkeli olun vaazı veriyor.. O ilke bariyerlerini yamultan duyarlı cüsse, ilkeli olun ahkamına boğuyor tüm ama tümm insanlığı.. Sırf hakkaniyetli davrandığı için Ahmet Hakan’a ilkeyi en ilkelinden öğretmeye çalışıyor. Hiçbir omurgaya sabitlenememiş seyyar ilkeci bacımıza selam olsun (!).

Şimdi gelelim israf meselesine.

İnsan sarrafının bile bozmaya tenezzül etmeyeceği bir tavrı, buraya yazıyor olmanın ulu utancı içindeyim. Şu vicdanınıza bırak beton döktürmeyi üzerine kat çıkmışsınız. Tutturdunuz israfı anlatacaktım. İnsaf !

Çok çalıntı İstanbul'la poz kesen adam israfı anlatacakmış!

Rol, oy, emek, alın teri, çalanlar israfı anlatacakmış..

Bağdan evlat çalıp dağa kaçıranları favlayanlar israfı anlatacakmış!

İnli insiz FETÖ fotokopicilerine bilgi kopyalayanlar israfı anlatacakmış.

Röportaj verdiği gazeteyi işi bittikten sonra peçete yerine koyan adam israfı anlatacakmış.

Sırf hırsları ve nefreti uğruna İstanbul'u harcayan adam

İsrafı anlatacakmış!!!

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Dava adamı 24.05.2019 16:43
    bu vatandaş yalan söylemeyi meslek edinmiş