Pendik’de yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda ilerleyen yolcu dolu İETT otobüsü kontrolden çıkarak yol kenarındaki depoya hızla girdi. Otobüsteki 3 yolcunun yaralandığı feci kaza güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Pendik Velibaba Mahallesi’nde saat 09:30 sularında meydana geldi. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda ilerleyen İETT otobüsü şoförü, virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. İçi yolcu dolu otobüs, kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bir iş yerinin deposuna hızla çarptı. Kazanın etkisiyle otobüsün içerisinde bulunan yolculardan 3’ü yaralandı.

Olaya tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan yolcular ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olası bir kazanın daha yaşanmaması adına çevrede güvenlik önlemleri aldı. 

Öte yandan yaşanan feci kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan İETT otobüsü yol kenarındaki depoya hızla çarpıyor. 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Janssen 24.05.2019 21:03
    tr nin asfalti adete sabun hic bir yetkili gavuristana gitmedimi ki neden buranin asfali fazla kaygan deyil
  • Vatandaş 24.05.2019 20:43
    Bu kazayı halk özel halk otobüsü taksi dolmuş minibus ve servis aracı yapsaydı bütün haberler ver yansın yapardı
  • Arif 24.05.2019 20:31
    Herkes trafik profesörü kesilmiş yok şaoför uyumuş yok tekerlek dönmemiş diye klavyesi olan yazmış. Koca otobüs ile ani manevra yaparsan yan yatar. Otobüs kamera açısına girmeden kaymaya başlamış gib şoför mantıklı davranıp fazla manevra yapmamış. soför sizin dediğiniz gibib manevra yapıp kendini düşünecek olsa ani dönüş yapardı ama yolcuları düşününp az hasarla kurtarmış. Birde şunu düşünün ani manevra yapıp yan yatarak depoya çarpsaydı sonuç ne olurdu?
  • misafir 24.05.2019 17:40
    otobüs kontrolden çıkıyor amma şöferin sayesinde
  • Vatandaş 24.05.2019 15:57
    Yol sadece otobüse kayganlaşmış, diğer arabalar normal devam ediyor. İşin daha doğrusu araçta ya da şoförde başka bir problem olabilir, çünkü dümdüz devam ediyor.
Daha fazla yorum görüntüle