Olay Trabzon'un en işlek caddelerinden Uzunsokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre genç bir kadın, yolda yürüdüğü sırada fiziki tacize uğradığını belirtmesinin ardından çevrede bulunan vatandaşlar olaya dahil olunca bir anda kalabalık arttı.

Tacizde bulunduğu iddia edilen şahsı yakalayan vatandaşlar durumu polise bildirirken bu sırada öfkelenen bazı vatandaşlar şahsı tekme tokat darp etme görüntüleri cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

Polis ekipleri öfkeli kalabalığın elinden şahsı güçlükle alırken kızgın kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtabildiği öğrenildi.

Polis merkezine götürülen şahıs gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar 75 Yorum Var
  • ya sabır.. 10.06.2019 09:27
    Ya kadın iftira atıyorsa....Ya yalan söylüyorsa..Ya o insan linç sırasında ölse..Demem o ki bu bir yargısız infazdır bu kadar insanın saldırması bu adalet değil acizliktir bu ne ya o zaman herkes herkesin bir kelimeyle linç etirsin yazık hemide çok yazıkkk.
  • leon 10.06.2019 07:46
    arkadas kız nerde neden feryat etmıyor bagırmıyor neden hemen uzaklastı gerı durdu tacıze ugrayan bırı bu kadar cabuk uzaklasmaması lazım tepkısını surdurmeye devam etmesı lazım acaba odamı terettute belkıde yanlıslıkmı oldu dıye dusunuyor eger tacız varsa ordakılerın elıne koluna saglık tacız yoksa yıne elıne koluna saglık ama bırazdaha dıkkat anlayıp dınlemeye oncelık verelım
  • mert 09.06.2019 20:36
    neden....suçlular hep serbst kalıyor genelde....insanlar artık kendileri hesap soruyor....kanunlar acilen revize edilmelidir
  • hasan 09.06.2019 14:45
    trabzonlu değilmi aklı sıra namus bekçiliği yapacak .rezalet.anlamadan dinlemeden hemn linç
  • cüneyt 09.06.2019 11:24
    Her nerede yaşıyor olursa olsun Fırsat bulduğu an ağzının suyunu akıta akıta iç dünyasında tacize meyleden insanlar vazife edinip anlamadan dinlemeden namus bekçiliği edinme hakkına sahip değildir. Hele ki toplumsal karmaşaya sebep olmamak için.
Daha fazla yorum görüntüle