İstanbul’u Karadenize bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli rampalarında bayram dönüşü nedeniyle 70 kilometrelik uzun araç kuyrukları oluştu. Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan yol güzergahında oluşan uzun araç kuyurkları ile Drone ile havadan görüntülendi.

9 günlük Ramazan Bayramı sonrası ulaşımda dönüş çilesi devam ediyor. İstanbul’u Karadeniz’e bağlantısının sağlandığı Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yer alan Kemikli rampalarında trafik yoğunluğu yaşanıyor. Özelikle Karadeniz illerinden İstanbul’a dönüşe geçen binlerce araç Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan 70 kilometrelik kısımda uzun kuyrukları oluşurken, trafik ise zaman zaman durma noktasına geldi. Trafiğin yavaş işlediği yolda olası bir aksaklığın yaşanmaması için Karabük Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, ağır tonajlı Tır ve kamyonların ise geçişlerine izin verilmiyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren trafiğin yoğun şekilde devam ettiği bölgede uzun araç kuyrukları ise drone ile havadan görüntülendi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Barbarod 09.06.2019 19:54
    Tek problem bazı yerlerde şerit sayısımın düsmesi binlerce kilometre yol var otoyol girişlerinde şerit teke düşüyor.bursa balıkesir arası kmlerce kuyruk sebebi bursa otoyol gitişindr yolun tek şeride düşmesifir.her bayram aynı manzara.ufak şerit eklemesi ile gelecek bayram sorun biter.
  • İhsan44 09.06.2019 17:46
    Ne yani millet tatile gitmesinmi bayramda büyüklerini ziyaret etmesinmi yok açız yok kriz cahillik yapmayın
  • Murat 09.06.2019 12:26
    vah vah nasil bir ekonomik kiriz varsa memlekette bir türlü anlamadim gitti en çok yaygarayida koparan bu kesim
  • ali 09.06.2019 10:41
    Halkımız fukara her fırsatta tatile çıkıyor elhamdulillah.
  • ozan 09.06.2019 10:16
    beyler o arabaları istanbula sokmayın burda bir haftadır rahattık :)))
Daha fazla yorum görüntüle