BJK kongre üyesi ve Pendik eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal’ın, Balmumcu’da yolun karşısına geçmek istediği esnada süratli seyreden otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Baysal’ın çarpmanın etkisiyle havalanarak 15 metre sürüklendiği öğrenildi. 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Başak Ayçin 16.06.2019 03:00
    Offff! Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Videoyu izlerken dikkatimi toplayamadım. Kim daha hatalı anlayamdım. Fakat trafik hızla akıyordu. Keşke trafik lambası olan bir yerden geçseymiş diyeceğim ama ecel gelince göz bağlanıyor demek ki. Videonun sonundaki yerlerdeki kanın yıkanmasını görmek beni fena etti. Tekrar izleyemeyeceğim. Allah yakınlarına sabır versin.
  • Olguncan 15.06.2019 15:58
    Sadece Vadesinin doldıuğunu gösteren ibret alınacak görüntü,hem yavaş hemide yanlamasına yürüyor,,ALLAH fikri iyiyse Rahmet eylesin,sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum
  • vatandaş rıza 15.06.2019 15:53
    adamın geçtiği yer zaten yanlış birde hiç umurunda değilmiş gibi sağ tarafına bakmıyor bile gayet sakin tarlada yürüyor gibi yürüyor araçın şoförü bu adamı görmüyor gibi acaba telefonlamı oynuyordu isterse yavaşlıyabilir hatta durabilirdide orada azami sürat 50 km..
  • Emre 15.06.2019 14:43
    karşıya dik geçsene be adam. çaprazlamasına geçersen böyle olur. otobüste görüşü engellemiş. yaya geçidinde de değil adam.
  • ömerfaruk 15.06.2019 12:27
    Sürücü çarpan kadar frene basmıyor. Kimbilir belkide telofon ile meşguldü. Yazık. Tabi geçtiği yerde yayanın asla geçmeyeceği bir yer. Can kaybı olunca insan dahada üzülüyor. Allah rahmet eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle