Fox TV'de Fatih Portakal, CHP adayı İmamoğlu'nun Ordu'da havalimanında Vali'ye hakaret ettiği görüntüleri RTÜK'ü gerekçe göstererek yayınlamamıştı.

BİPLEYİP YAYINLAYABİLİRLER

Binali Yıldırım, 24 TV'de katıldığı canlı yayında, konuyla ilgili soruya cevaben, "O kelimeyi tekrar etmeyebilir canım, yayınlanabilir. Burada bunu söylediği anlaşılıyor. Yayınlarda galiz küfür olunca orayı bipliyorlar. Öyle yapıp yayınlayabilirsiniz eğer bir RTÜK'ten cezai endişe varsa" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Fatih 20.06.2019 09:29
    Fox seyreden zihniyet öyle kolay kolay iflah olmaz. Bir iki haberle düzelecek tipler değil onlar. İlk gördükleri düzgün haberde KÜFÜRLERE başlayıp "fox da bozuldu" derler. sonra madde bağımlısı gibi yeni yalanların yayıldığı yayınlara yönelirler. Tayyip e küfreden başka bir yer bulup iftardan sonra sigara yakmış bağımlı gibi gevşeyip rahatlarlar. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali, yanındaki arkadaşlarına birbirlerinin ne kadar aydın olduklarını anlatıp o uyuşmuş kafalarıyla bizi çekiştirirler... Pardon küfrederler.
  • yiğido 20.06.2019 08:47
    İt iti ısırmaz, hırsız hırsızı ifşa etmez, arsız arsız ile arşın yarıştırmaz, bunların cibilliyeti bozuk değerli abim , manevi hemşerim sayın Binali bey.
  • Samii 20.06.2019 01:16
    Yayınlayamaz seçmenin gözü açılır. İşlerine gelmez.