'Fener OL'un Fenerbahçe WinWin programını sunan Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in bir gün sarı-lacivertli formayı giyeceğini söyledi.

Fenerbahçe Winwin kampanyası programında Mesut Özil hakkında Acun Ilıcalı ile Ali Koç arasında ilginç bir diyalog geçti.

"BİR GÜN FENERBAHÇE FORMASI GİYECEK"

Mesut Özil ile 3 saat geçirdiğini söyleyen Acun Ilıcalı, "Mesut'un Arsenal ile 2 yıllık sözleşmesi var ama dün akşam birlikteydik ve şunu anladım. Mesut bir gün Fenerbahçe forması giyecek" ifadelerini kullandı.

"İKİ SENE SONRA İÇİN SÖZ ALALIM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Bu sene gelmeyecek mi diyorsun?" sorusuna ise Acun Ilıcalı, "Arsenal ile sözleşmesi bulunuyor" dedi. Bunun üzerine Ali Koç, "O zaman telefonla bağlanalım, iki sene sonra için söz alalım" dedi.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • ömer 27.06.2019 05:20
    Ya Acun hayallerle yaşıyorsun. Senin tuttuğun takımın başındaki zihniyet Sn.Cumhurbaşkanımızın yanında dim dik duran delikanlı bir Mesut'u takıma alırmı zannediyorsun.
  • hakan 26.06.2019 12:39
    Gülerim ancak ya adamlar parayla oynuyor fenere yardım topluyorlar bizim asgari ücretle çalışan da mesaj atıp yardım ediyor. çoluğun cocuğun rızkından nasıl kafa fenerbahçe borçtan kurtulacak diye mesaj atanlar yardım yapanlar afrikada suriyede miyanmar veya dünyanın herköşesinde müslüman olmasa dahi yardim yapsanız cennette köşk sahibi olurdunuz neyse siz fenere yardim yapın ... trajı komik
  • fatih 21.06.2019 19:14
    yardım yaparsın ihtiyacı olana. futbolcular yesin diye yardım mı olur .
  • Sezas 21.06.2019 19:14
    Milyon dolarlik futbolcular milyon dolarlarina dahada fazla para katsin diye zavalli vatandasin 10 kurusuna göz dikmektir bu bagis yapan otebusle maca gider yardim ettigi futbolcu ferrari ile buyrun burdan yakin
  • katibb 21.06.2019 16:58
    36 yaşında falan..işte tatile falan geliyorlar ya Türkiye'ye öyle bir şey.. alt yapıya yatırım yaptık nice mesutlar çıkaracağız lafını da duyarız inşallah.emeklilik eşiğine gelmiş yıldızlara dünyanın parasını ödemek kadar saçma bir şey yok.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek