GENAR Başkanı İhsan Aktaş, 24 TV'de katıldığı programda teröristbaşı Öcalan'ın HDP'ye yaptığı çağrıyla ilgili dikkat çekici bir değerlendirmede bulundu.

"MARJİNAL TÜRK SOLU HDP'NİN KADERİNE EL KOYMUŞTU"

Aktaş şöyle konuştu:

"Doğu'daki seçmen üzerinde ve daha çok PKK üzerinde Öcalan'ın etkisi var. Ama Batı'daki seçmen üzerinde, daha doğrusu CHP'de ve HDP'de var olan bir marjinal Türk solu var. Bu marjinal Türk solu büyük oranda HDP'nin kaderine el koymuştu. Hatırlarsanız İstanbul'da 500 tane, bin tane oyu olan marjinal sosyete çocukları, Güneydoğu'da 50 bin, 70 bin oyla HDP'dne vekil seçildiler.

"BU TESADÜFİ BİR ÇALIŞMA DEĞİL"

Ve bu çalışma tesadüfen değildi aslında. Küresel güçler, hiçbir fayda üretmeyen, ülkeye nefretten başka bir şey üretmeyen marjinal Türk solu ve HDP'nin bir ittifakı vardı.

Galiba mücadele biraz Kürtlerin HDP'siyle, beyaz Türklerin-uluslararası güçlerin HDP'si arasında bir mücadele. Ve bu tartışma-çatışma aslında bir yönüyle AK Parti'nin dışında gerçekleşiyor. Bu HDP'nin bir iç tartışmasıdır.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Yusuf güden 23.06.2019 15:45
    Bu güne kadar kurulan hicbir türk devletini düşman güçler yikmamistir. Bilakis düşmanla işbirliği yapan yerli işbirlikçiler yıkmıştır. Bugünde ayni senaryo işletilmektedir. Buna asla izin vermeyeceğiz. Kim smdusmanin dili ile konusuyirsa içini,deki satılmış hainler onlardır.
  • TÜRK 22.06.2019 12:43
    Saddam'ın heykelini terlikle döven bir adam vardı hatırladınız mı? Şimdi ne düşünüyor videosunu bulup bir izleyin. AKILLI İNSAN DÜŞÜNÜR: 1-ÜLKEMİZE KİMLER SALDIRIYOR 2-İÇERİDE Kİ İŞBİRLİKÇİLERİ KİMLER 3- KİMLER DOST GÖRÜNÜP KUYUMUZU KAZIYOR 4- ÜLKEMİZİN ETRAFINDA NEDEN TÜNELLER KAZILIP, ORDULAR SİLAHLANDIRILIP, DENİZLER DONANMALAR İLE DOLDURULDU. Amaçları açık Türkiye Cumhuriyetini yıkmak. kafalarına göre her istediklerine boyun eğecek "Kemik atınca koşup getirecek" birilerini kazandırmak. TÜRK HİÇ BİR ZAMAN BOYUN EĞMEZ. ÇÜNKÜ TÜRK AKILLIDIR.
  • Yucel 22.06.2019 10:06
    Devlet dusmani marjinal gruplar ve boluculer muhafazar kurtleri kullanmaya calisiyorlar. Bunlar icin ne turkun ne kurdun bir onemi yok. Sadece kendi amaclari icin kullanabilecekleri kim varsa kullanirlar. Gizli amaclarini herzaman cok iyi saklarlar.
  • Soran Çıkar 22.06.2019 03:50
    Uzatmayın! Hdp İsrail tarafından yönetiliyor!
  • Bıvırık 22.06.2019 03:12
    Valla.güzsl bir Tespit. Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım ve Kürt kökenliyim.Ne mutlu bana ki ikisiylede gurur duyuyorum.
Daha fazla yorum görüntüle