Esenyurt'ta bekçilere, bir grup sopalarla saldırdı. Hareketli dakikaların yaşandığı olayda iki bekçi yaralandı. 

Olay, Akçaburgaz Mahallesi Deliorman Caddesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı. 'Gece Kartalları' olarak da bilinen bekçiler, bir gruptan şüphelenerek GBT sorgulaması ve üst araması yapmak istedi. Gruptakiler bekçilere yanlarındaki sopalarla saldırdı.

Yaşanan arbedenin ardından bekçiler takviye ekip istedi. Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda ekip ve ambulanslar olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri önce havaya ateş açtı ardından da biber gazı sıkarak kalabalığı dağıttı. Ardından saldırganlar gözaltına alındı. Yaralanan iki bekçi, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Yorumlar 79 Yorum Var
  • ALLAH KULU 28.06.2019 08:03
    Milletın huzurunu bozan her kim ise cezasız kalmamalı ALLAH ZALİMLERIN BELASINI VERSIN
  • RUMELİ 27.06.2019 14:11
    Bu tinerci soytarı gençlere güzel bir dayak atın sonra bir daha ki GBT kontrolünde nasıl davranır.Polis vurdu mu uturtacak
  • habibe 26.06.2019 22:42
    Normaldir başımıza chp liler i tercih ederlerse olacağı budur böyle olaylar çıkararak pkk vs diyerekten ak partinin adını çıkarmaya çalışacaklar daha bunlar iyi günlerimiz daha başımıza neler gelir kimbilir.
  • HÜSEYİN 26.06.2019 21:42
    mutlumusun istanbul göreve başlamadan göreve başlayan teroristler var güzel istanbulda
  • Harun 26.06.2019 21:38
    Daha istanbulun iyi gunleri bu gunler yakinda bunlar ozerk mahaller olusturup cukur esip barikat kurarlarsa sasirmamak lazim istanbulu coook zor bir 5 yil bekliyor grcmis olsun
Daha fazla yorum görüntüle