Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bir kişi, eski eşini çocuğunun gözü önünde darp edip bıçakladı. 

Olay, Kızıltepe ilçesi Tepebaşı Mahallesi’nde yaşandı. İddialara göre bir şahıs, eski karısı H.D.'yi (35) çocuğunun gözleri önünde cadde ortasında darp etti. Şahıs, hızını alamayarak eski eşini bıçakladı. Tekme ve bıçak darbeleri ile yaralanan H.D., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Feci şekilde darp edilip bıçaklanan kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olay sonrası kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Demir Ersoy 03.07.2019 09:41
    Yahu boşadığınız eski eşinizle sizin aranız da hiçbir bağ kalmamıştır nasıl yaşarsa yaşasın kimle evlenirse evlensin sizi bağlamaz yazıktır günahtır
  • yazık 03.07.2019 09:27
    Önce severek evleniyorlar. Çocuk yapıyorlar. Adam sonra çocuğun gözleri önünde psikolojisini düşünmeden ve güçsüz gördüğü kadına hiç umursamadan şiddet uygular. Çocuk için hiç kimse müdahale bile etmiyor. Zaten ayrılmış bir rahat bırak. Ömür boyu senin kölen değil.
  • osmanlı 03.07.2019 08:49
    öldürmediyse salarlar işini bitirsin diye.bu tip olaylarda 1-2 gün gözlem altında yatardı artık yeni kurala göre o da olmaz.
  • kemal 03.07.2019 08:49
    Bu öfkenin nedeni cahalet ancak kadını koruma kanunu aileleri hızla parçalıyor,eşler savunmasız şekilde sokaga atılıyor kınlenen eşler daha büyük facialara tahrik ediliyor Hukuk faciası olan bu kanunun biran önce düzenlenerek tekrar önlenemez toplumsal şiddete dur diyelim
  • sabi 03.07.2019 07:57
    erkekmisin sen erkek adam ALLAH ın verdiği emanetlere sahip çıkar
Daha fazla yorum görüntüle