İran Devrim Muhafızları, ABD Başkanı Donald Trump’ın Hürmüz Boğazı'nda düşürdüklerini söylediği insansız hava aracının (İHA) görüntüsünü yayınladı.

Devrim Muhafızları yayınladığı bildiride, İran’a ait bir İHA’nın ABD tarafından düşürüldüğüne ilişkin açıklamanın doğru olmadığını belirterek, söz konusu İHA’nın görevini tamamladıktan sonra başarılı bir şekilde üsse geri dönüş yaptığını duyurmuştu. Devrim Muhafızları, ABD Başkanı Trump’ın Hürmüz Boğazı'nda düşürdüklerini açıkladığı İHA’nın görüntülerini yayınlayarak, insansız hava aracının ABD’ye ait USS Boxser gemisinden görüntü aldığını ve başarılı bir şekilde üsse geri dönüş yaptığını duyurdu.

İran Dışişleri Bakanı Yardımcısı Abbas Arakçi ve Genelkurmay Sözcüsü Ebulfazl Şikarçi, ABD’nin Hürmüz Boğazı'nda İran’a ait İHA’yı düşürdük şeklindeki açıklamalarını yalanlamış ve İHA’nın başarılı bir şekilde üsse geri dönüş yaptığını açıklamıştı.
 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Oğuz 20.07.2019 13:36
    Yahu bari helikopterin ayağını çekmeseymişsiniz yada ayağın gözükmediği kısımları servis etseymişsiniz. Bilmeyenleri kandırıyorsunuzda bu kadar açık verilmez ki.işi gücü sahtekarlık müslüman görünümlü devletçik.
  • Alii 20.07.2019 11:50
    Hürmüz Boğazında ne işin var. gavur amerika
  • selçuklu payitahtı 20.07.2019 09:44
    bu görüntü helekopter görüntüsü gibi iha ya benzemiyor
  • Oktay 20.07.2019 06:09
    Yayınladığınız görüntü eski. Abd kim iran kim.
  • Ali 19.07.2019 21:28
    Keske Iran kadar guclu baska bir islam ulkesi daha olsaydi
Daha fazla yorum görüntüle