İşgalci İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs'te 'Ayrım (Utanç) Duvarı'nın devamı olan tel bariyerlere yakın olduğu' gerekçesiyle sabah saatlerinden itibaren yıkım gerçekleştirdiği alanda bulunan bir binayı patlayıcı madde yardımıyla yıktı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Doğu Kudüs'ün Sur Bahir bölgesinde yer alan Vadi El-Hummus Mahallesi'nde çok sayıda İsrail askeri ve polisi eşliğinde buldozerlerle yıkımların gerçekleştirildiği alanda bulunan inşaat halindeki 8 katlı bir bina altına yerleştirilen patlayıcılarla yıkıldı.

Filistinli Muhammed Ebu Tayr'a ait olduğu öğrenilen 8 katlı binanın yıkımı öncesi İsrail güçleri bölgeyi boşalttı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Alim 24.07.2019 11:04
    Benim anlamadığım yüzyıllardır bu Yahudileri katleden fırınlarda yakan ülkelerinden sürgün eden hristiyanlarla iş tutar onlara kucak açan ekmeğini paylaşan ölümden kurtaran müslümanlara hainlik eder katliam yapar Allah CC boşuna lanetlenmiş bunları
  • Yunus 23.07.2019 23:21
    Hitler oldurmedigim her yahudi için bana nalet okuyacaksiniz demiş doğru suylemis
  • Huseyin 23.07.2019 12:32
    Siyonist kopekler gucunuz silahsiz filistin lilere yetiyor
  • ALPASLAN 23.07.2019 11:24
    SOYKIRIMA UĞRAMIŞLAR ama en ufak bir farklılık yok vicdanlarında bunlar DÜNYA nın en lanet vatanı olmayan topluluğu. NE garip ki paraya da hükmeden bunlar ama yeryüzünden silinmek için ellerinden gelen her şeyi de yapıyorlar.
  • nadim hatipoğlu 23.07.2019 11:20
    bir gün bu sizin kalbinizde patlayacak etme kulumbulursun meğer etmemiş olursan dünya bu etme bulma dünyası
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek