Trabzonspor'un Parma ile karşı karşıya geldiği hazırlık maçında sahaya giren bordo mavili bir taraftar, ilginç görüntülerin çıkmasına sebep oldu.

Trabzonspor, Avusturya kampında İtalya'nın Parma takımı ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Takımlarını hazırlık maçında yalnız bırakmayan bordo mavili taraftarlar, maç boyunca desteklerini sürdürürken, son anlarda çok ilginç bir olay yaşandı. 

Müsabakanın 89. dakikasında sahaya giren Trabzonsporlu bir taraftar, Parmalı oyuncunun arkasından koşmaya başladı.

Atağı kesmek için futbolcunun arkasından koşan taraftar, topun taça çıkmasıyla güvenlik güçleri tarafından sahadan çıkarıldı. 

Olayın ardından sahaya giren futbolsever ise ''kestirmiştim gözüme o zenciyi'' diye açıklama yaptı...

Yorumlar 16 Yorum Var
  • osman 29.07.2019 21:06
    husyin arkadaşım neden bukadar itici oluyorsunuz kelimesi çok edepsiz olmuştur bir kişiye tüm insaları gömdünüz
  • husyin 29.07.2019 16:54
    neden bu kadar itici oluyosunuz.size her yer trabzon oldugu içinmi
  • ismail 29.07.2019 16:27
    kardeşlerim zenci bir aşağılama kelimesi değildir. güzel türkçemizde ingilizcedeki "niga" yada "negro" gibi bir aşağılama kelimesi yoktur. zenci siyah tenli insanlara denir..
  • bjk56 29.07.2019 13:58
    biraz edepli ol ya zenci demekle ırkçılık yapıyor kul hakkına giriyorsun bir şov için değermi adamı nerden bulup helallik alıcaksın en iyi bildiğiniz şey bu zaten
  • Körfez 29.07.2019 13:44
    neymiş efendim karadeniz insanı deli dolu olurmuş, bunlar normal miş gibi birde destek verenler var, ben de karadeniz insanıyım evet delidoluyuz ama bu oynan oyuna rakibe veya kendi takımımıza saygısızlık yapabiliriz anlamına gelmez ki.yaptığı çok büyük terbiyesizlik ve karadeniz insanına yakışmayan davranış. şu da yanlış bu dengesizin yapmış olduğu yanlışı tüm trabzon taraftarına veya karadeniz insanına yıkmak ta yanlış
Daha fazla yorum görüntüle