Adıyaman'da teröristlerin saldırısı sonucunda şehit düşen polis memuru Taha Uluçay'ın eşi Sümeyra Uluçay, Türk bayrağını teslim alırken, "Mülakatta Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görevimizi yaparız demiş eşim" dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise şehit eşine, "O kahraman, sen de kahramansın" dedi. 
Şehit polis memuru Taha Uluçay'ın cenazesi, Hulusi Akar Camii'nde kılınan namazın ardından Şehir Mezarlığı'nda bulunan Polis Şehitliği'nde dualarla defnedildi. Defin işleminin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin eşi Sümeyra Uluçay'a Türk bayrağını öperek teslim etti. Türk bayrağını teslim alan Uluçay, "Eşim söyledi; 'Mülakatta bana sordular nerede görev yapmak istersin diye. Ben de şanlı Türk bayrağının dalgalandığı her yerde görev yaparım.' Bunu söyle dedi. Ben de söylüyorum" diye konuştu. 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin eşini teselli ederek, "O kahraman, sen de kahramansın" dedi. 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • belenli erdal 29.07.2019 09:30
    Allah rahmet etsin
  • Ibrahim 28.07.2019 23:45
    Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun kederli ailesine sabırlar versin
  • harbi adam 28.07.2019 23:30
    onlar gıbı keske sıyasılerımızde kahraman olmayı basara bılse hep zamanında verdıklerı yanlıs kararların sonucu bunlar rabbım mekanını cennet etsın aılesıne sabır versın ıyıkı varsınız allahın aslanları sızlerı bır sanıye unutursak kanımız cekılsın damarlarımız kurusun
  • ADIYAMANLI 28.07.2019 20:07
    Şehidime ALLAH 'tan RAHMET diliyorum, acılı ailesine de RABBIM den Sabır diliyorum...Bir ADIYAMANLI olarak Adiyaman da böyle birşeyin olmasindan utaniyorum. Keşke olmasaydi.
  • yiğido 28.07.2019 19:17
    Allah cc mekanını cennet etsin.
Daha fazla yorum görüntüle