KKTC'de bir sürücü, Lefkoşa'dan Yılmazköy'e 130 km hızla ters istikamette gitmesi görenleri hayrete düşürürken, görüntünün ardındaki gerçek ise şaşırttı.

Bayramın ikinci gününde KKTC'de Yılmazköy'den Lefkoşa'ya doğru giden bir sürücü, bir anda karşı yönden beyaz aracın 130 km hızla gitmesini görünce telefon ile o anları kayıt altına alarak sosyal paylaşım sayfasında paylaştı. Şaşırtan görüntüyü internette yayıldıktan sonra görüntünün ardındaki gerçek ise şaşırttı. Ters şeritten giden kişi olduğunu iddia eden kişi yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar ben İ.KE, ters şeritten giden kişiyim. Beni videoya çeken arkadaş az ilerde Alayköy çemberinde bekleyen ambulansı da görmüştür, o gördüğünüz arabada solunumu kesilen yaşlı bir babayı ambulansa yetiştirmeye çalışan bir evladın panik içinde mecburen ters şeritten gitmek zorunda kalan aciz bir evladın feryadıydı" dedi. 

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Köksal 14.08.2019 17:01
    Bursada ameliyat masasına alınan bir cıcuğun istanbuldan ambulansla getirilmesi gerekiliyordu ve birinci köpru de trafığe sıkışan ambulanssa ırada polis olan abımın istanbul cıkışına kadar o ambulansa eskorluk edip ertesi gün gazetelerdeki zafer işareti herşeyin ötesindeydi.
  • Köksal 14.08.2019 16:56
    Yapılan iş bize yalnış geliyordur vede yalnıştır ama adam burda tam olarak izah edemedi anladığım kadarıyal yanı ters yöne girmiş ilerliyor çünkü o yola giren ambulas kimbilir nerden geri denecek va anladığım kadarıylada kavşakta polis yolu kesmiş gelen bir araç yok bunun kordineli bir iş olduğunu anlayamıyorsanız cekilin çünkü belkide en yakın hasataneye gitmek bu şekilde olanıydı ambulans yolu trafığe kapatmış veya polis araçon ters yöne girmesine izin vermişler şimdi dağılın. Bu gaberi kurken aklıma trafık polisi olan abimin ambulansın içindeki kalp organını istanbuldan bursada ameliyat
  • Orhan 14.08.2019 13:42
    Ve siz onun yerinde olsaydınız ne yapardınız.. hadi, boş yapmayı bırakın kardeşim payınıza konuşmayın çünkü kendinizi onun yerine koysaydınız babanızın ölüceğini ve tek umudunun sizin ellerinizde olması inanın bana #hayatçokkısa #değerinibil
  • Hakan 14.08.2019 06:13
    Ne olursa olsu düz şeritten gitmek varken ters şeritten gitmesi çok saçma.
  • adem 14.08.2019 05:27
    zaten anca biz türkler böyle yapıp birde kendimizi haklı görürüz
Daha fazla yorum görüntüle