Üsküdar'da Kız Kulesi karşısındaki büfeye gelen bir grup müşteriyle çalışanlar arasında kavga çıktı. Sandalyelerin havada uçuştuğu ve sopaların kullanıldığı kavgayı çevredeki vatandaşlar ve polis ayırdı. Kavgada çalışanlardan biri elinden yaralanırken kavga kameraya yansıdı.

Olay geçen salı saat 04.00 sıralarında Harem Sahilyolu Kız Kulesi karşısındaki bir büfede meydana geldi. İddialara göre büfeye gelen alkollü bir grup ile çalışanlar arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra büyüyerek, kavgaya dönüştü. Kavgaya diğer çalışanlar da karışınca ortalık bir anda savaş alanına döndü. Kavgada, masa ve sandalyeler havada uçuştu. Sopaların da kullanıldığı kavgada iki taraf tekme tokat birbirine girdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada büfede çalışan bir kişi elinden yaralandı. Olay yerine gelen ekipler kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Tarafların birbirinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Kavga anları ise cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Gurbetci 15.08.2019 19:14
    Rezilik kepazelik ceza yok yazik ülkeme avrupada böyle birsey olacak hayatin maf ederler para agir para ceza hata hapis cezasi lakin türkiyede adli kontrol sarti ile serbest verin agir ceza bakalim bir daha yapiyormu
  • Çağdaş 15.08.2019 17:58
    kimseye anlatamıyoruz cezadan önce denetim ...yollarda içki içiliyor ekipler bizzat müdahale edecek göz açtırmayacak isteyen istedigini yapıyor .. içki bütün kötülüklerin anasidir
  • dadaş 15.08.2019 15:32
    büfeler sahili resmen kuşatmış fahiş fiyata içecek satıyorlar. bence kavga bir bardak limonataya 10 tl vermemek için çıkmıştır. bu soyguna biri dur demeli.
  • Iskilipli 15.08.2019 15:19
    Herşey çok güzel oömuş
  • misafir 15.08.2019 15:07
    ekremin adamları içeceğini fazla kaçırınca böyle oluyor. Halkın kendi tercihidir saygı duymalıyız İstanbul artık bunlara alışmalıdır.
Daha fazla yorum görüntüle