Fatih’te dün akşam tramvay yolunda meydana gelen ve 7 kişinin yaralandığı feci kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. 

Fatih Pazartekke Tramvay Durağı’nda dün akşam 21.00 sıralarında kaza meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tramvay yolundan ilerleyen polis aracı ile karşıdan karşıya geçmeyen çalışan otomobil kafa kafaya çarpışmıştı. Aracı kullanan polisle, otomobilde bulunan 1’i çocuk 6 kişi yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde tramvay yolunda ilerleyen polis minibüsü, karşı yöne geçmeye çalışan otomobil ile çarpışıyor. Görüntülerde kaza sonrası çevredeki vatandaşlar yardıma koşuyor. 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Vatandaş 19.08.2019 00:32
    Evet kırmızı Işık’ta geçmiş minibüs şuçlu , zaten yollar dingonun ahırı
  • Isa 18.08.2019 20:33
    Bizdeki insanlarin daha șöför olmasina çok var, Tramvay yolunda sadece tramvay gider diyorlar, evet dogru ama sadece bizde öyle avrupada amerikada tramvaylar otomobiller ile ayni yolu paylasir.
  • Ali 17.08.2019 00:29
    Arkadaslar videoyu nasıl izliyorsunuz yukardan Çekime bakın polis arabası kirmizida geçiyor yani ışık tramvaya kirmizida o yüzden polIs arabası suclu
  • yorumsuzlar 17.08.2019 00:29
    yorumculara bak çay demle.... polise yeşil ışık yanıyo diyolar. Allahım yaa tramvay yolunda yeşil ışık olmaz; yeşil ışık yan yoldaki taşıtlara yeni yanmış. o tramvay yolunu kesen taşıt trafiği var ayrıca o nedenle orada trafik ışığı var. ÇAkarların yanıyo olması ona her zaman kontrolsüz öncelik vermez. O yolda 80-90 km hız nedir yaa? Taşıt ise yeşilin söndüğü ve kırmızının yandığı anda son deminde geçmeye çalışmış. olması gereken taşıtlara çarpmamış. İşgüzar polis otosu, işi olsa da olmasa da o yolu kullanan polis otosuna çarpmış.. Ayıp valla polis şimdi evinde rahat uyuyordur. YAzık çok yazık.
  • Murat 16.08.2019 22:44
    Minibüsün orada olmaması gerekiyordu ama otomobilde ışık ihlali yapıyor. İki tarafta suç var. Polis aracı olması masum olduğu anlamına gelmez.
Daha fazla yorum görüntüle