Ankara'da, kimliği belirsiz kişi, yanındaki süs köpeği ile dalaşan sokak köpeğine tekme attı. Köpek, yol kenarına uçarak, park halindeki otomobil ile kaldırımın arasına düştü. Bu anlar, güvenlik kamerasına yansırken, köpeğin yerden kalkamadığı görüldü.

Olay, Gölbaşı ilçesine bağlı Seğmenler Mahallesi Karanfil Sokak'ta meydana geldi. DHA'nın haberine göre, kaldırımda yürüyen 2 kişinin yanında bulunan süs köpeği ile sokak köpeği dalaştı.

Bunun üzerine ikilinin yaklaştığı köpekler, birbirinden ayrıldı. Süs köpeği ikilinin yanına gelirken, sokak köpeği de peşinden gitti. Bunu gören kimliği belirsiz kişilerden biri, sokak köpeğine tekme attı. Köpek, yol kenarına uçarak, park halindeki otomobil ile kaldırımın arasına düştü.

Tekme atan kişi ise yerde yatan köpeğin başında bir süre bekledikten sonra ayrıldı. Olayı fark eden market çalışanları, dışarı çıkarak, hareketsiz yatan köpeğin yanına gitti. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası köpeğin, kontrol için veterinere götürüldüğü öğrenildi. Olayın görüntüsü sosyal medyada paylaşılırken, köpeğe tekme atan kişiye tepki gösterildi.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Selim 22.08.2019 11:49
    Köpek kediyi boğarken köpek vicdanlı oluyir,ama adam köpeğe tekme atınca vicdansız oluyor.?!
  • Erd 20.08.2019 06:55
    Hangisi hayvan
  • sam 19.08.2019 10:30
    Böyle hayvanseverlik mi olur, kendi köpeğini korumak için diğer köpeğe zulmediyor.
  • VELİ 19.08.2019 10:18
    YA BU DÜNYADA BİR HAYVAN MI YAŞIYOR İNSANLAR ÖLÜYOR KİMSE AĞZINI AÇMIYOR. TAMAM İNSAN DA HAYVANDA GERÇEK MuAMELEYİ GÖRMEYİ HAKEDİYOR, ADAMIN YAPTIĞI YANLIŞ BİRŞEY DE, KARDEŞİM BİR DE ÇIKIN İNSAN KATLİAMLARI TÜM DÜNYA BİR OLSUN DA HABERİ YAPSIN BAKİM. HAYVANA ŞİDDET HABERİ MODA OLDU ARTIK. İNSANA ŞİDDET YABERİ DE YAPIN HERYER KAN GÖZYASI BE. İNSAN ÖLÜSÜ TAVUK ÖLÜSÜNDEN DEĞERSİZ BİR HALE GELDİ.
  • VUSLAT 19.08.2019 03:18
    Köpek bakıyor Lakin diğer köpeklere zulm ediyor bu çelişki değilmi.
Daha fazla yorum görüntüle