Önümüzdeki yıl Japonya’nın Başkenti Tokyo’da gerçekleştirilecek olan Yaz Olimpiyatları’na hazırlanan Erkek-Kadın Tekvando Milli Takımı yoğun bir mesaiye hazırlanıyor.

Olimpiyatlara kadar çalışmalarını Ankara Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) sürdüren Tekvando Milli Takımı sporcuları önce İsviçre, ardından Çin, son olarak da Japonya’da boy gösterecek.

Tekvando Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin, Tokyo Olimpiyatları’na ciddi şekilde hazırlandıklarını belirterek, ‘’Türk insanının bizden ciddi beklentileri var. Sürekli madalya alarak kendilerini mutlu etmemizi istiyorlar. Bizde bu beklentileri gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Ümit Milli takımımız İsviçre’ye gidecek. Ardından büyüklerde de Çin ve Japonya da Grand Prixlerde mücadele vereceğiz. Bu organizasyonlarda kotalarımızın sayısını artırmayı hedefliyoruz. Tekvando Türk Milletinin yüz akı olmaya devam edecektir’’ diye konuştu. Olimpiyatlarda kota almak için mücadele eden Rukiye Yıldırım, Nafia Kuş ve Yunus Sarı ise çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, ‘’Ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalyalarla ülkemize dönmek istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Yorumlar 0 Yorum Var