Eskişehir’de çevreyolunda meydana gelen kaza sonucunda telef olan 2 atın kaza görüntüleri ortaya çıktı. 

Eskişehir’de başıboş iki atın çevreyolundan karşıya geçmek istemesi sonrasında meydana gelen kazada 2 at telef oldu. Kaza anı yoldan geçen bir araç tarafından saniye saniye görüntülendi. Kimliği belli olmayan bir vatandaş yola atlayan 2 atı bağlı oldukları ipten tutmaya çalıştı. Ürken atlar birden çevreyolunun diğer şeridine atladı. Süratli gelen Musa Özgür idaresindeki 16 AAT 714 plakalı otomobilin atları son anda fark etmesine rağmen 2 at, çarpmanın etkisiyle havaya uçtu. Özgür’ün arkasında bulunan 26 E 7710 plakalı kamyon ise yerde yatan atın üzerinden geçti. 

Öte yandan, kaza sonrasında çevre yolunda trafik akışı bir süre tek şerit halinde devam etti. Uzun kuyruklar oluşurken, trafik atların ve kazaya karışan otomobilin kaldırılması sonucunda yeniden üç şerit olarak trafiğe açıldı.

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Eren1 26.08.2019 00:10
    Videoda atları ürküten kişiyi gören var mı? Bem göremedim. Böyleleri ortalığı karıştırıp kaybolurlar zaten.
  • Eren 26.08.2019 00:08
    O atlar akşama kadar gezse kaza olmazdı. Atları ürküten adam sebep olmuş. Otomobil sürücüsünün de saga ya da sola kirmamasj doğru olmuş. Aksi halde daha kötü şeyler olurdu.
  • Alii 26.08.2019 00:06
    Tek kabahatli atlara ürküten kişi. Arabanın fren yaptığı belli oluyor.sola hamle yapsa refüje çıkacak, sağa hamle yapsa kamyona yem olacak. Doğru olanı yapmış. Bazı kendini bilmezler de yorum yapmış çarpmak mecburi mi diye? Bir sürü şey yazıp boş konuşmak bu oluyor işte.
  • vatandaş 25.08.2019 22:54
    koskoca atı gördüğü halde çarpmak mecburi imiş gibi en küçük durmaya çalışma alameti ne çarpan araçta nede ardından gelen kamyonda yok efsunlanmış gibi sürüyorlar araçlarını bunlara ehliyeti kim verdiyse sorumlu o böyleleri yaya geçidindede aynı kafayla hareket ediyo yaya nasısa tırsar olan zaten ona olur asla duup yol vermem mantığıtaşıyorlar isterse yuol onun olsun kallavi ceza alması lazım cana zarar verince bunun mazereti olmaz önce hayat
  • can 25.08.2019 22:04
    arabanın plakaya dikkat 16 aat:)
Daha fazla yorum görüntüle