Maltepe'de bir kebapçıda motosikletli kurye olarak çalıştığı öğrenilen 17 yaşındaki genç, motosikleti ile seyir halindeyken minibüs ile çarpıştı. Genç motosikletli kurye kazada feci şekilde hayatını kaybetti. Kaza anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • gerçek 16.09.2019 17:41
    minübüs şoförü aşırı hızlı ne olursa olsun insan canını korumak bir sürücünün önceliği olmalı
  • tekin 03.09.2019 00:43
    Çuk kötö bir olay
  • Öztürk 02.09.2019 14:56
    Allah Rahmet etsin mekani cennet olsun. Allah geride kalanlara sabir ihsan buyursun. Malesef hic bir zaman trafik kurallarini ögrenemiyecegiz Toplum olarak kuralllara uymayi sevmeyen bir milletiz.
  • OFLU 01.09.2019 18:41
    Her ikisindede suç var. Motorlu terse giriyor tamamda, araç ışıklara o kadar hızlı nasıl girebiliyor, olduki bir çocuk yola atladı ordan. Işıklarda ne olursa olsun hızınız ani fren yapacak kadar olmalı. Araç şöförü kesinlikle ceza almalı. Yavaşlamak bir yana aksine hızlanıyor. Olayı sanırım kimse anlamadı, Terse giren motorcu araca sağ taraftan yapıştı, muhtemelen aracın yan camı açık olacak ki motorcunun kafası çarpma ile camdan içeri sarktı, ikiside terse gittiği için boynundan feci şekilde can verdi. Ne diyelim, araştırılır gerekenler yapılır. Terse girdi diye tek suçlu motorcu değildir bu olayda.
  • izmir hakkı kul 01.09.2019 14:02
    motor kestirmeden karşı tarafa geçmek için ters yöne girerek 50 metre gitmek istiyor sonra karşı yola geçecekti panik kullandığından münübüsü görmüyor münübüste önünde siyah araba olduğundan motoru fark edemedi.ancak bu ülkede servis yemek acil ilaç derken motorcular kendi hayatını tehlikeye atıyor
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek