31 Mart seçimleri öncesinde ve sonrasında İstanbul'da binlerce makam aracı olduğunu iddia eden ancak bu iddiasını bir türlü ispatlayamayan Ekrem İmamoğlu ve CHP güruhu şimdi de yeni bir algı operasyonuna başladı. İBB'de millete hizmet için kullanılan ve aralarında Zabıta, aşevi ve dondurucu da bulunan araçları İstanbullu'nun hizmetten mahrum kalmasını umursamadan 'Makam aracı' diye Yenikapı'da toplattırdı. 

İstanbul'da göreve gelmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen 'İBB çalışanlarının her birinin süper lüks makam araçları var' iddiasını doğrulayacak bir kanıt bulamayan Ekrem İmamoğlu, son çare olarak İBB'de vatandaşlara hizmet için kullanılan ve aralarında zabıta araçlarının, aşevlerine yemek taşıyan kamyonetlerin, dondurucu olarak kullanılan kamyonların da bulunduğu araçları Yenikapı'ya toplattırıp 'İşte lüks makam araçları' diye yutturmaya çalıştı. 

İstanbul'da binlerce lüks makam aracı olduğunu ve hatta bir kişiye 3 tane makam aracı düştüğünü söyleyen İmamoğlu'nun Yenikapı'ya toplattırdığı araçların içerisinde bahsi geçen lüks araçlardan eser yok. 

YENİKAPI ŞOVU İÇİN BELEDİYELERE TALİMAT VERMİŞ

Hizmet etmesi için seçilen ancak aylar geçmesine karşın tek bir icraatı olmayan İmamoğlu, algı operasyonlarıyla vatandaşların gözünü boyamamaya çalışıyor. İmamoğlu'nun Yenikapı'da sergilediği araç şovu için Belediyelere talimat verdiği ortaya çıktı. 

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun yaratmaya çalıştığı algıyı gözler önüne serdi. 

Tevfik Göksu İmamoğlu'nun yalan iddialarını ispatlama hırsıyla her birimden belli sayıda araç istediğini açıkladı ve ekledi: 

Hatırlarsanız seçim kampanyası sürecinde 1717 tane makam aracından bahsetmişti. Galiba makam aracı bulamayınca şimdi de sahadaki arazideki hizmet araçlarını getirtmeye karar vermiş. Bunların hepsi arazide kullanılan hizmet araçları.

Aldığım bilgilere göre her birimde sen 3 araç göndereceksin diye talimat verilmiş. Evde bakım, sosyal hizmet dahil arazideki araçları toplamışlar. Salı gününe kadar da devam edecekmiş! Şu andaki durum şu ortaya attıkları iddiaları ispatlamaya çalışıyorlar.

 

 

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Asım 11.09.2019 07:17
    ekrem, makam aracı olarak bunları kullansın.
  • sivaslı 07.09.2019 01:48
    Bu imamogluna bir sozum yok ama ona oy verenler yokmu iki dünyada da huzur yüzü görmesinler rahatlik batti dimi
  • Osmanlı Torunu 07.09.2019 01:37
    İmamoğlunun samimiyetine zerre kadar itimadım yok. Öne sürülen bir piyon sadece. Bu dünyanın ahireti de var. Ahirette söylediği yalanların hesabı elbet sorulacaktır. Hakkım varsa haram zıkkım olsun.
  • Cakir 06.09.2019 17:00
    Mercedes goremedimde donduruculu kamyonet kimin makam aracıymış
  • Bilal 06.09.2019 07:52
    Zehir zıkkım olsun milletin parası o
Daha fazla yorum görüntüle