Kadıköy Anadolu Lisesi'nde yeni öğrencileri karşılamak için atılan simitler, tepkilere neden oldu.

18 milyon öğrenci için bugün ilk ders zili çaldı.

Kadıköy Anadolu Lisesi'ndeki ilk günleri için büyük bir heyecanla okula giden öğrenciler, beklemedikleri bir skandalla karşı karşıya kaldı. Kadıköy Anadolu Lisesi'ne ilk kez giriş yapan yeni öğrenciler, nimete saygısızlıkla karşılandı. Yere atılan onlarca simit, sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

 

SİMİTLER HEBA OLDU

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadıköy Anadolu Lisesi'ne ilk kez giriş yapan yeni öğrenciler, simit atılarak karşılandı.

Yere atılan onlarca simit, temizlik görevlileri tarafından daha sonra temizlense de sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

HER YIL AYNI MANZARA

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde eğitim öğretim yılının ilk gününde, okula giriş yapan ve çömez denilen öğrencilerin üzerine her yıl simit atılıyor.

Yorumlar 591 Yorum Var
  • Niko 14.09.2019 17:22
    Ee ektigin neki bictigin istedigin olsun nesiller fesada ugruyor aldiklari egitim oyle
  • 43... 12.09.2019 00:19
    Akli ermeyen genclere beddua etmeyin dua edin,Allah islah etsin,hidayete erdirsin diye.peygamber efendimiz Taifte kendisini taşliyanlarada,Mekkeden çikaran kafirlerede hiç beddua etmedi
  • Gudor 11.09.2019 23:05
    MEB göreve...
  • lahnet 11.09.2019 21:39
    lahnet yagacak boyle nimetlerle oynayan onlara bakanda eslik edende yardim edende hepsine birden lahnet yagacak bu atanlar da kabahat demek onlar bu nimete basmiyi destekliyor belediye nerede hocalar nerede adamlar nerede sorumlular nerede bunlari hepsini sorgulamak gerek bir daha olmamamasi icinde gayret sarf etmek gerek bunlara mahal vermemek gerek mahkemeye olsa gerek bash vurmalari gerek insan o kadar insanimiz ac \o kadar her ulkede ac olanlar var gunlugunu bir simitle geciren var onlari gorsenizi kor gozluler bunlar kime uyuyor nerede boyle seyler var
  • nurican 11.09.2019 17:54
    o lise yönetimi hangi dinin mensupları . müslüman değil. ateşmerest chp li bunlar..
Daha fazla yorum görüntüle