Diyarbakır'da oturma eylemi yapan aileler ile HDP il binasında bulunan kişiler arasında gerginlik yaşandı. Oturma eylemindeki annelerden Mevlüde Üçdağ sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Çocukları dağa kaçırıldığı için oturma eylem başlatan ailelerin eylemi 8. gününe girerken aileler ile HDP il binasında bulunanlar arasında sözlü tartışma yaşandı.

Kısa süreli gerginlikte Mevlüde Üçdağ, "Bana çocuğumu verin ne olur. Bana bu acıyı çektirmeyin dayanamıyorum. Ben artık dayanamıyorum, eşim şeker komasına girmiş. Eğer biraz vicdan varsa çocuğunun bilgilerini alırlar, dağdan indirirler" diyerek sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Üçdağ hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Misafir 11.09.2019 10:38
    Aynen katiliyorum, yüregine saglik kardes
  • Lazrail 53 10.09.2019 23:56
    Terör ile irtibati kesinleşmiş olan HDP kapatilmalidir ve bu terör partisi içinde olan hiçbir kişiye siyasete girmesi yasaklanmalidir takı demokratik bir şekilde siyaset yapana kadar
  • Kamil 10.09.2019 23:50
    Her zaman yorumlarda yazıyoruz ama birileri kulak tıkıyor. Bütün bu annelerin mesajı aynı zamanda Türk Adaletine verilen dilekçe değil midir ? Hdp bir siyasi parti midir ? Yoksa terör örgütüne adam taşıyan, örgütün psikolojik harbini yapan bir kurumu mudur ? Hdp kapatılmalı ve türevlerine izin verilmemelidir. Bölgede ırkçı olmayan islami partilere destek verilmelidir. Bu terörün belini kırmak için askeri harekatlardan daha elzemdir.
  • Malatya44 10.09.2019 23:01
    Kendimi sizlerin yerine koyuyorum. Bu acının tarifi yok. Rabbim bir an önce evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin. Duadan başka elimizden bişey gelmiyor.
  • keke 10.09.2019 23:00
    hdp liler baskıyı artıracaklar yolunuzdan dönmeyin taviz vermeyin
Daha fazla yorum görüntüle