Mersin'de bir okulda birinci sınıfta okuyan çocuğunun sınıfı değiştirilmediği iddiasıyla okul müdürünün kapısını kırarak, odasını basan veli, korku dolu anlar yaşattı.

Okulun giriş kapısını da tekmeleyip, yumruklayan veli, çocuğunu sınıftan alıp, müdürünü tehdit ederek okuldan ayrıldı.

Okul müdürü de polis çağırarak, veliden şikayetçi oldu. Olay anları ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Mesele 12.09.2019 19:18
    Mesele şu okullarda kaliteli eğitimcilerimiz yok denecek kadar az. Hal böyle olunca her veli haklı olarak iyi bir öğretmen istiyor ki çocuğunun geleceği istikbali ona bağlı. Burada iki tarafda haklı çünkü müdüre sürekli böyle talepler geliyor. Herkesin istediğini yaptığında bazı sınıflarda 100 öğrenci bazı sınıflarda 3-5 öğrenci olur. Dert büyük gerçekten öyle böyle değil. Söyleyecek okadar şey var ki içim yanıyor. Vel hasılı hem eğitim sistemimiz hem de eğitimci yetiştirme sistemimiz yok denecek kadar bozuk.
  • bsn 12.09.2019 19:07
    Çocukları eğitmek kolayda velilerde sıkıntı var
  • Kutalmış 12.09.2019 16:08
    ZEKİ BİR İNSAN OLMAK ÖĞRETMEN OLMAK İÇİN YETERLİ DEĞİLDİR. ŞU AN Kİ SİSTEM "ZEKİ OL, EĞİTİM FAKÜLTESİNİ KAZAN VE BİTİR, KPSS'DEN DE İYİ PUAN AL, GEL, ZEKİ AMA AHLAKSIZ, ZEKİ KAMA KARAKTERSİZ, ZEKİ AMA KİŞİLİKSİZ, ZEKİ AMA MERHAMETSİZ, ZEKİ AMA ASABİ, ZEKİ AMA ZAVALLI BİR ÖĞRETMEN OLARAK İŞE BAŞLA" diyor. E sonuç ortada. Ne bekliyordunuz?
  • Kutalmış 12.09.2019 16:07
    Yapana değil, yaptırana da bir bakın. 20 sene önce ben öğrencilik zamanımda yaşadım benzer bir şeyi. Öğretmen diye başımıza koydukları kişi tam da tarif ettiğim gibi biriydi, ailem okula gide gele gide gele başka bir okula verdirdi öğretmeni. Bizimkiler sonuç almıştı, bu adamcağız alamamış demek ki. Sorun şurada; "Her eğitim fakültesi bitireni sadece KPSS puanına bakarak öğretmen yaparsan olacağı bu. Eğitim fakültesine alırken sınav puanına bakarak aldığın gibi. Ha benim ailemin yöntemi ya da bu adamın yöntemi çözüm mü? Hayır! Aynı adam Ahmet'in değil de Mehmet'in dersine girecek, aynı şeyleri yapacak. Caydırıcı bir denetim mekanizması yok ki.
  • Kutalmış 12.09.2019 16:05
    belki sorumsuz, kalitesiz, ferasetsiz, dandik bir öğretmenin sınıfına düştü çocuğu? Her velinin çocuğu için iyi bir öğretmen istemesi yanlış bir beklenti midir? Müdür belki bu talebe kayıtsız kaldı, belki kayıtsız kalışındaki üslubu irite ediciydi?
Daha fazla yorum görüntüle