Balıkesir-İzmir yolunun 2. kilometresinde yola girmeye çalışan köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü, neredeyse canından oluyordu.

Akıl almaz kaza, anbean araç kameralarına yansıdı.

MANEVRA YAPIP TAKLA ATTI

Balıkesir-İzmir yolunun 2. kilometresinde seyir halindeyken yola fırlayan köpeği gören sürücü, ani bir hareketle manevra yaptı. Bu sırada araç takla attı ve yolun kenarına savruldu.

YARDIMINA KOŞTULAR

O anlara şahit olan aile ise gördükleri kazanın paniği ile yola fırlayan köpeğe, tepki gösterdi.

Yol kenarına savrulan aracın içindeki vatandaşların yardımına ise yine olayı araç kamerasına kaydeden sürücü ve ailesi yetişti.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • salih tugra 16.09.2019 16:08
    Yamak gereken direksiyona hakim olup, direksiyonu kirmadan gazdan ayagini cekiceksin. frene bile basmak kazaya sebebiyet verir. Artik vuracaksin ve yavaslayacaksin.
  • bülent 16.09.2019 14:17
    sürücülerimiz aşırı hız yapıyor
  • mkeskin 16.09.2019 14:02
    Çekimi yapan araçtakiler hiç tereddüt etmeden sağa çekip yardıma koşarak insanlık onurunu kurtarıyorlar.Kazayı görüp yoluna devam edenlerde biz insan değilizki diye ilan ediyorlar.
  • Murat 16.09.2019 13:33
    Yoldan geçenlerde hiç insaf kalmamış diyen arkadaşlar, orada eğer birileri durduysa ve siz doktor değilseniz veya yardımcı olabilecek herhangi bir durumunuz yoksa durup orada trafik oluşturmak daha büyük sıkıntı oluşturur. Devam etmek trafik açısından, başka kişilerin kaza olasılığını düşürmesi açısından ve ambulans itfaiyenin zamanında ulaşabilmesi için en mantıklısı. Daha çok yardımcı olursunuz.
  • Beyin 16.09.2019 12:33
    Sürücde hiç akıl yok o hizla giderken köpeğe çarpmamak için intihar etti. Yolda önüme insan dışında ne çıkarsa çıksın düz devam ederim. Zaten panikle yapılan her hareket kazaya neden olur.
Daha fazla yorum görüntüle