Üniversite öğrencilerinin girişimci zekâlarıyla yaptıkları icatlar TEKNOFEST'te sergilendi. Türkiye İhracatçılar Meclisi standı içinde icatlarını tanıtan üniversite öğrencisi olan 2 genç Mustafa Demirtaş ve Nurettin Çek yaptıkları icatları Haber7 mikrofonlarına anlattılar...

Muhabir: Gamze Türk

Kameraman: Mertkan KARA

Kurgu: Serdar GÜNEŞ

Yorumlar 4 Yorum Var
  • belde 26.09.2019 09:20
    araştıran geliştiren gençlik bu millete bu lazım. hazıra dağ dayanmaz. sürekli hazır teknolojileri alıp kullanmak bizi tüketici durumuna düşürdü bu milleti. artık üreten, bir nesil gelsin istiyoruz.
  • M.Zeki ARPACIK 25.09.2019 13:57
    Gençlik, eğitim ve buluşlarla anlmalı.Ürettiği ve üreteceği hayırlı icatlarla geleceğe yürümelidir.Girdiği kaptan şekil alan değil, girdiği kaba şekil veren olmalıdır.
  • M.Zeki ARPACIK 25.09.2019 11:51
    Aklını ilegal yapılara satan değil, beyin, ekonomi ve projeyi bir araya getirerek üreteren ve hayata anlam ve birşeyler katan gençlik kazanan ve kazandıran konumdadır.Tebrikler. Başarı ve muvafakiyetler temenni ederim.Ey İnsanlığın selameti için faydalı eserler üreten ve hayata fozitif katkı sunan gençlik şu hayata bıraktığınız eserler nedeniyle bir söz söleme hakkınız olduğu gibi, hayırla yad olunma erdemi sizleri kılacak bahtiyar.
  • Asım 23.09.2019 20:52
    Ne güzel akıllı bir nesil yetişiyor. Teknolojiyi üretmeye çalışan. Allah zihin açıklığı versin. İman nasip etsin.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek