Televizyoncu ve gazeteci Martin Smith, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Uzun versiyonu 1 Ekim'de Amerikan PBS televizyon kanalında yayınlanacak olan röportajın, fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda Prens Muhammed bin Selman, Kaşıkçı cinayetindeki tüm sorumluluğu üzerine aldığını açıkladı.

Haber7 / Dış Haberler Servisi

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Önce vatan 28.09.2019 08:49
    İstifa et ozaman !!! Tüm onurlu insanların yaptığı gibi ...
  • SuSu 27.09.2019 10:26
    Allah senin ve senin gibi münafıkların belasını versin.Azabınız kat kat olsun cehennemde.Sizin İslama verdiğiniz zararı hiçbir kafir vermemiştir.
  • Dermanbey 26.09.2019 22:37
    O zaman idam edilmen gerek
  • Yusuf 26.09.2019 20:12
    Günümüz Dünyası Bilgi çağında Ama birileri Dünyayı aptal zannederek Ucuz, kalitesiz, basit yalanlar ile kandırma çabasın dalar, Kaşıkçı cinayetinden bu güne kadar Cinayetin şüpheli zanlıları " Trump / damadı, Suud Tarafında yapılan tüm söylem açıklamalar Bir CİNAYET işleyebilecek aptallıkta açıklamalar dı zaten. Suud bu cinayeti işleyenlere gereken caza verilecek ten kastı ise " Kendilerine verilen gizli bir görevi GİZLİLİK görevi başarısızlığı için Görev başarısızlığı "Her gizli ajan için görevin de bir başarısız olur iseniz Ülkeniz ve kimse sizi tanımayacak gibidir". SUÇ' u için bu kişilere idam cezası verilecek bir ceza olacak"
  • Ahmet Konuk 26.09.2019 18:07
    benim sorumluluğumdaki adamlar benim haberim olmadan yapmış demek istiyor. yani kabul ettiği birşey yok. maalesef zalimden bırak hesap sormayı sen zalimsin bile denilemiyor. Elini sıkan devlet başkanları torunlarınızı nasıl seveceksiniz o elle
Daha fazla yorum görüntüle