Bursa'nın İznik ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan kamyon önce park halindeki traktöre, ardından dolmuş bekleyen 2'si çocuk 5 kişiye çarpıp markete daldı. Kazada yaralanan 5 kişi, hastaneye kaldırılırken, markette büyük hasar meydana geldi. Kaza anı ise, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kaza, saat 19.00 sıralarında İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi'nde meydana geldi. İznik-Boyalıca yolunda seyir halinde olan İsmail G. (37) yönetimindeki 16 JDS 76 plakalı kamyon, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarında bulunan park halindeki traktöre çarpan kamyon, ardından kaldırımda dolmuş bekleyen Hatice G. (50), Nerman D. (40), Seda A. (25) ve çocukları Mustafa A. (3) ile Tenzile A.'ya (5) çarparak yaralanmalarına neden oldu. Kamyon, daha sonra Ferdi Harman'a ait markete çarparak durabildi.

Kazayı görenler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kaza sebebiyle markette büyük hasar oluşurken, kamyon kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan kaza anı, kameralar tarafından görüntülendi. Kamyon sürücüsü İsmail G., ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • Kent 30.09.2019 16:15
    Devlet'in işi ney, bunu bilen varmı...misal neden avrupada bu tür olaylar yok'iken bizde günlük var? Ehliyet-işlerini devlet sormalı, herkese veriyor sınav yok bilgi zaten hiç yok.
  • İSA 30.09.2019 10:59
    bir araç şehir içindeyken nasıl kontrolden çıkar anlamıyorum. resmen katliam
  • samses 30.09.2019 09:53
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şöyle yorumlara bakıyorum da, kimse siyasilere verdiği cevabın sertliğinin yüzde birini bile vermemiş, o kadar insanın üzerine o kadar hızla giden araç çarpıyor, doğru dürüst tepki yok, yazık yazık yazık, neden mi öyle yorum yazılıyor, çünkü ülkemizde araç kullanan herkes bu kamyoncu gibi araç kullanıyor da ondan.
  • Nizam 30.09.2019 09:51
    Resmen üstlerine kırmış. Umarım hayatta kalırlar.
  • Objektif 30.09.2019 09:49
    Bulunduğu şerit karanlık kendi farları yanmıyor,TRAKTÖR park etmiş hiçbir işaretçisi yok çarptıktan sonra ya panikliyor yada sağ teker çarpmanın etkisi ile kopunca araç mecburen sola çekip insanların bulunduğu yöne gidiyor. Sonuç ŞOFÖR DİKKATSİZ, Traktör sahibi İHMALKAR ACİL ŞİFALAR DİLERİM
Daha fazla yorum görüntüle