Güney Afrika'da minibüs, bir taksi ve otomobille çarpıştı. Takla atan minibüsteki yolcular, yola savruldu. 4 kişinin hayatını kaybettiği ve 15 kişinin yaralandığı feci kaza, başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı.

Güney Afrika'nın Doğu Londra şehri yakınlarındaki N2 otoyolunda meydana gelen kazada minibüs, bir taksi ve otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrası takla atan minibüsün içerisindeki yolcular yola savruldu. Başka bir otomobilin araç içi kamerasınca kaydedilen görüntülerde, sağ şeritte giden minibüsün kaza sonrası takla attığı, yolcuların ise geniş yola savrularak yerde yattıkları görüldü. Ayrıca, kazanın etkisiyle sarsılan bazı yolcuların yerden kalkmaya çalıştığı, bazılarının ise sürüdükleri kameraya yansıdı.

Feci kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 15 kişi ise yaralandı. Kaza sonrası yolun tamamı trafiğe kapatılırken; araçlar alternatif yollara yönlendirildi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Fay 02.10.2019 12:16
    Güney afrikada AIDS olduğu için kimse inip dokunmz z
  • Cengiz 30.09.2019 22:23
    Sanırım kimse aracından inmeyecek.
  • vay be arkadaş 30.09.2019 22:14
    yıllar önce diyarbakır erganide böyle bir kaza olmusdu.önümüzde bir koyun taşıyan pikap vardı ışıkda yanımızda durduk sonra yeşil yanınca bi kalkdı kalkış o kalkış çevre yoluna girdiğinde dönüş yolu iptal olmuş gidiş yolundan geliş yapmışlardı yol yenilemesi vardı pikapdakiler bunu bilmediği için o hızla onundekilere çarpamamk için sağa geçdi kurtaramadı yanlmasına takla attı bir kişi kapı ile asfalt arasına sıkışmış 3 kat olmuşdu ..birinin ayagı bilekden ıkmış ama kopmamışdı bir kişi beyni asfalta damlıyordu koyunlar refüjlere saçılmışdı hiç unutamyorum indik yardım ettik
  • yunus 30.09.2019 21:29
    kimse inip yardım emedi. insanlığın bittiği yer yazık