A Milli Takım teknik heyeti ve oyuncuları, Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Beşiktaş-Alanyaspor karşılaşmasında dizinde yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle dün ameliyat edilen milli futbolcumuz Dorukhan Toköz'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu Ziyaretin görüntüleri yaşanan duygu yoğunluğunu gözler önüne serdi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Gerçekleşen ziyarette, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, takım kaptanı Emre Belözoğlu ve milli futbolcular, tedavisi birkaç ay sürecek olan 23 yaşındaki futbolcuyu teselli etti ve acil şifalar diledi.

Sakatlığından dolayı son derece üzgün olan Dorukhan, takım arkadaşlarının ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşadı ve gözleri doldu.

Milli Takım'daki takım arkadaşları ve antrenörleri, Dorukhan'a ve babası Mustafa Toköz'e geçmiş olsun dileklerini sunduktan sonra hastaneden ayrılıp Arnavutluk ve Fransa maçları için Riva'da devam eden kampa geri döndü.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • Misafir 08.10.2019 20:30
    Dorukhan kardeşim Allah şifa versin inşallah.
  • Boztepe 53 08.10.2019 19:33
    Asagida ammada cirkef yorum var. Yok emre akbaba vs. La öküz buzagi dogurmus
  • Mehmet Emin 08.10.2019 16:02
    Adamı öpe öpe, sarıla sarıla enfeksiyona boğdular. Aşağı yukarı 4 ay sonra sahalara dönecekti ama artık gelecek sezona ancak yetişir :)
  • 434343 08.10.2019 14:59
    Galatasaraylı olarak soruyorum Abdulkadir Ömür'e de ziyaretiniz oldumu?.. Galatasaraylı olarak Dorukhan kardeşimize rabbim acil şifalar versin, umarım en kısa zamanda bu iki genç kardeşimiz sahalara döner...
  • Emekli 08.10.2019 14:32
    Senol hocam allah sana uzunnnnnn omur versin milli takimda ve butun futbol oynayan kardeslerimizin tirnagina dahi zarar vermesin ekmek paralarini ayaklariyla kazaniyorlar dorukan kardesim bir bjk taraftari olarak sanada gecmis olsun acil sifalar dilerim saygolarimla
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek