CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, partisinin Londra'da düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'den de bazı isimler yer aldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatı'nın konuşulduğu toplantıda büyük skandal yaşandı.

PKK'lı isim, ''T.C.katliam yapıyor sizde destekliyorsunuz.ABD gibi CHP de bize ihanet etti HDP sayesinde İstanbul Adana Mersin'i aldınız. Ama unutmayın iktidar için bize mahkumsunuz" diyerek askerimize ve Türkiye'ye hakaret içeren sözler sarf edip, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yardımcısı Faik Öztrak'a fırça attı.

TÜRKİYE VE ASKERİMİZE HAKARET EDİLDİ, CHP'LİLER CEVAP VEREMEDİ

Kahraman Türk askerine hakaret içeren sözler karşısında, CHP'li Faik Öztrak da dahil hiçbir CHP'li  tek kelime dahi cevap veremedi.

Yorumlar 121 Yorum Var
  • FARUK 23.10.2019 09:34
    chp ile hdp zaten ortaklar...bunu sağır sultan bile duymuştur...
  • OFLU RECEP 20.10.2019 20:43
    chp nin içinde adam varmıki bunlara karşı çıksın chp hdp bayrak vatan düşmanı ama bir kısım seçmeninden kork muş olacakki kerhende olsa bu barış hareketine destek vermiştir kılıçtaroğlu denen vatan haini içimiz yanarak destek veriyoruz demiştir bundan ötesi varmı biz pkk lı gebertiyoruz ağlayanlar chp nin kukla başkanı kılıçraroğlu chp millet vekili sezgin tanrı kulu chp şu anda devşirilmiş durumda onun içinde onlar kucak kucağa oturmuş durumda şunuda söyliyeyim amaç kürdüstan filan değil amaç israilin hayal ettiği büyük israil devleti sonrada sıra bize gelecek zaman birlik zamanı plan oyun proje çok çok büyük ak partinin veya mhp nin yanında birleşmeliyiz hepimiz aynı gemideyiz
  • JAX 20.10.2019 20:35
    müstehak bunlara
  • veli 20.10.2019 20:22
    hepisi yaşlı kokonalar içlerinde müslümana benzeyen bir tane kadın yok suspus laiklerin chp ye desdeği çekse hdp yedek lastiği birşeye yaramaz
  • Vatandaş 20.10.2019 19:17
    1 tane adam çıkmadı aralarından. Yazıklar olsun.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek