Görüntüler Hindistan'ın Karnataka eyaletindeki bir okuldan. Öğrenciler başlarına karton kutular geçirmiş şekilde sınav sorularını çözmeye çalışıyor. Sınavlarda kopya çekilmesinin önüne geçmek isteyen yöneticiler çareyi öğrencilerin kafalarına kutu geçirmekte buldu. Bu fotoğraflar sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekti. Okul yöneticisi,, kutu yönteminin başka bir okulda uygulandığını duyarak kendilerinin de denediğini söyledi, kamuoyundan özür diledi.

 

Yorumlar 9 Yorum Var
  • ali 20.10.2019 20:21
    zekice
  • Murat 20.10.2019 19:49
    Kopya hazırlarken ister istemez zaten çalışıyorsun. Yani kopyayı okuyup yazdığında zaten daha çok aklında kalıyor insanın
  • sözcü 20.10.2019 16:38
    eğitim hayatıında kopya çekmemiş biri olarak açıkça söyleyebilirim ki; eğer eğitim sisteminde laçkalık varsa koppyanın önlenmesi ve Bilenin, çalışanın hak ettiği karşiılığı almasın bakımında katon kutu çok yerinde bir yöntem. Yöntemi eleştirenler elbette çoğunlukta ama unutmayın çoğunluk zaten kopya çekmeye hevesli. Eğimtimde, adalette, çalışma hayatında kopya çekenlere değil emeğiule hak edene verilmeli.
  • İnsan 20.10.2019 15:19
    Helal olsun size. O kadar ünv o okuduk da ne işe yaradı sanki.. Bence kopya serbest olmalı. Biz lisede iken kitap defter kopya ser besti sorular yorumdu. A b c d e soruları vardı arkamda yanımda önümde oturan ile sorularımız farklıydı.
  • izmir-doğru söyler 20.10.2019 14:46
    ineğe tapan adam bunu yapmış çokmu
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek