Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, alışveriş yapmak için geldiği market önünde motosikletini durduran İlker Sarı, otomobile çarpan pikabın üzerine savrulması sonucu yaralandı. Kazaya neden olan otomobil sürücüsünün Sarı'ya yardım etmek cep telefonuyla konuşması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, 4 Kasım'da Şehit Orhan Gök Mahallesi'nde meydana geldi. 80 LM 593 plakalı motosikletini alışveriş yapmak için geldiği marketin önüne çeken İlker Sarı (43), arkasından gelen pikabın, sürücüsünün hatalı dönüş yaptığı otomobile çarparak üzerine savrulması sonucu yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü İlker Sarı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada hatalı dönüş yaparak kazaya neden olan ismi öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün cep telefonuyla konuşması dikkat çekti. Bu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

'TELEFONLA UĞRAŞMASI ÜZDÜ'

Kazanın ardından kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan İlker Sarı, taburcu edildi. Pikabın üzerine savrulmasıyla kendisini kaybettiğini anlatan Sarı, "Pikap çarparak resmen havaya uçurdu. Kendimi kaybettim ama kısa süre sonra ayağa kalktım. Çok şükür iyiyim. Ama kazaya sebebiyet veren ve hatalı dönüş yapan araç şoförünün bize yardımcı olması gerekirken telefonla uğraşması beni üzdü" dedi.

Sarı, büyük şok atlattığını ve halen olayın şokunu yaşadığını belirterek, trafikte daha dikkatli olunmasını istedi.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Fırtına 61 07.11.2019 12:07
    Pikap sürücüsü yol unun olsa bile çok hızlı geliyor. U dönüşü yapan binek taksi sürücüsü de kusurlu. Kusuru olmayan tek kişi motorsikletli vatandaş. Zaten ne oluyorsa kusuru olmayana oluyor bu ülkede!
  • Necati 07.11.2019 11:35
    Yok mu bunlara ceza ? Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi denmiş haberde, 1 tane polis ve 1 tane sağlık ekibi yeterli abicim, tüm Kadirli'yi ayağa kaldırmanın alemi yok
  • Serkan 07.11.2019 10:59
    Zaten yaralıyla ilgilenecek biri olsa trafikte o hatayı yapmaz , böyle olaylara karışan isanların ehliyetine ömür boyu el koymak lazım !
  • canan 07.11.2019 10:55
    112 yi mi aradı acaba
  • Abdullah 07.11.2019 10:39
    Bunlar insanlıktan suruç etmişler.Sadece dış görünümü insan.Bizi insan yapan Allaha iman.İman insanda yok ise yaratılmış mahluk hükmüne geçeriz.Hiç bir kural değer bilmeden hayvanda daha aşağı dereceye ineriz.Duyarsız umursuz gayesiz başı boş çaresizlik içinde bu dünya karmaşasında cırpınan mahluk.
Daha fazla yorum görüntüle